תרנגול הודו צלוי עם אורז בר, נקניק, ומילוי תפוחים דורש מסביב 4 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 716 קלוריות, 79 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אורז, חמאה, גז מדמיע ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מייס הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר כקינוח. מתכונים דומים: אורז בר מלית עם תפוח & נקניק, הודו בר עם אורז בר ומילוי דובדבנים, ו הודו צלוי עם פקאן, נקניק וערמונים מלית & שאלוט צלוי.
הוראות
1
מערבבים את אורז בר, מים, ו 1/2 כפית מלח בסיר בינוני ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא רך ופשוט מתפוצץ, כ 30 דקות. (פעמים עשוי מאוד בהתאם למותג של אורז בשימוש.)
מרכיבים שתצטרך
אורז בר
מים
אורז
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
לנקז ולהניח בצד.
3
התאם מתלה תנור למיקום הנמוך ביותר ולהסיר מדפים אחרים. מחממים ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים את הבצל, תפוח, סלרי, שום, טימין, מייס, הנותרים 1 כפית מלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים עד שהירקות מתרככים, כ -5 דקות. מערבבים בנקניק, לשבור אותו עם כף עץ ומבשלים עד שהוא מאבד את רוב צבעו הוורוד, אבל לא כל כך שהוא יבש, על 5 דקות יותר. מערבבים את אורז בר מבושל, פקאן, ופטרוזיליה לתוך תערובת הירקות. (זה יכול להיעשות יום לפני.)
מרכיבים שתצטרך
אורז בר מבושל
מלח ופלפל
ירק
פטרוזיליה
נקניק
סלרי
שום
פקאנים
תפוח
בצל
טימין
מייס קרקע
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
1
הסר חלקי טורקיה מן הצוואר והחזה חללים ושמורה לשימושים אחרים, אם תרצה בכך. ציפור יבשה היטב עם מגבות נייר, מבפנים ומבחוץ. ממיסים את החמאה יחד עם תיבול העופות. מלח ופלפל בתוך חלל הציפור. באופן רופף להוסיף את המילוי לחלל ולהגדיר את הציפור על מתלה במחבת צלייה, השד למעלה, מברשת בנדיבות עם חמאה מתובלת, ולאחר מכן מתבלים עם מלח ופלפל. אוהל החלק העליון של הציפור עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
תיבול עופות
מלח ופלפל
מילוי
חמאה
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת צלייה
רדיד אלומיניום
2
צולים את ההודו במשך כ 2 שעות ללא הפרעה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
3
הסר וזרוק את נייר הכסף. תרטיב עם שאר החמאה. הגדל את טמפרטורת התנור ל-425 מעלות f והמשיך לצלות עד שמדחום שנקרא באופן מיידי רושם 165 מעלות F כאשר מוכנס לחלק העבה ביותר של הירך, כ -20 עד 25 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
רדיד אלומיניום
תנור
4
הסר טורקיה מהתנור והאוהל עם לסכל במשך 15 דקות לפני גילוף.