קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות35
מגזין

הודו צלוי עם חמאת כמהין

הודו צלוי עם חמאת כמהין
תרנגול הודו צלוי עם חמאת כמהין נטול גלוטן, וראשוני מנה עיקרית. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.18 דולר למנה. מנה אחת מכילה 892 קלוריות, 105 גרם חלבון, ו 50 גרם שומן. זה מושלם עבור חג ההודיה. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו תרנגול הודו, טימין, מלח כשר ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. מתכונים דומים: תרנגול הודו צלוי עם חמאת כמהין שחורה ורוטב יין לבן, תרנגול הודו צלוי עם רוטב כמהין, ו הודו צלוי עם חמאת הדרים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מסננים את כל המיצים מההודו ומניחים אותו על רשת שטוחה בתבנית צלייה גדולה ורדודה. טפחו על ההודו יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
עובדים מקצה החלל הגדול, העבירו בעדינות את האצבעות בין העור לבשר כדי לשחרר את העור, והקפידו לא לקרוע את העור. (היזהר לא לעשות זאת עם טבעות על האצבעות!)
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
מניחים את החמאה המרוככת מתחת לעור ומעסים בעדינות את העור כדי לפזר את החמאה באופן שווה על כל השד.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
6
מפזרים את החלל בנדיבות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
7
מניחים מחצית מענפי הטימין בחלל יחד עם הבצל והשום. לקשור את הרגליים יחד עם מחרוזת המטבח ולקשור 1 אורך של מחרוזת סביב הציפור ואת הכנפיים כדי לשמור על הכנפיים קרוב לגוף.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
8
מברישים את ההודו בשמן זית, מפזרים 2 כפיות מלח ו -1 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מוציאים 1 כף עלי טימין מהגבעולים, קוצצים אותם ומפזרים על ההודו. צולים את ההודו במשך 2 1/2 עד 3 שעות, עד שמדחום קריאה מיידית המונח במרכז השד רושם 160 מעלות צלזיוס. אם אתה רוצה שהעור יהיה פריך, אל תביס את ההודו בכלל! בערך באמצע הדרך, כאשר השד חום זהוב, מכסים את השד באופן רופף בנייר אלומיניום כדי למנוע את שריפת העור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
10
מוציאים מהתנור, מכסים היטב בנייר אלומיניום ומניחים לנוח 15 עד 20 דקות. לגלף ולהגיש עם מיצי המחבת.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-