הודו צלוי עם רוטב הודו פשוט
הודו צלוי עם רוטב טורקיה פשוט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 406 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו אבקת בצל, עלי מרווה, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו הודו צלוי פשוט עם רוטב הודו עשיר, הודו צלוי עם בריח יבש עם רוטב, ו הודו צלוי עם רוטב פורט (מתכונים דומים).
הוראות
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מטורקיה. יש לשטוף את טורקיה עם מים זורמים קרים, להתייבש. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר.
מערבבים חרדל, מרווה, פלפל שחור ושום. לשפשף תערובת חרדל תחת עור משוחרר על בשר. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת טורקיה. רגליים מאובטחות עם חוט מטבח.
מניחים הודו, חזה למעלה, במחבת צלייה רדודה.
יוצקים 2 כוסות מרק מעל טורקיה.
מניחים טורקיה בתנור; להפחית את טמפרטורת התנור ל 32
אופים, חשופים, ב 325 במשך 2 שעות ו 20 דקות או עד מדחום מוכנס בחלק העבה ביותר של הירך רושמים 165, צוף טורקיה לעתים קרובות עם מיצי פאן.
מעבירים את טורקיה למגש גדול, בהזמנת 1/4 כוס טפטוף. רופף לכסות את טורקיה בנייר כסף, ולתת לעמוד 25 דקות.
שלב טפטופים שמורים, קמח, הבא 4 מרכיבים בסיר בינוני, ערבוב עם מקצף עד חלקה. מערבבים בהדרגה הנותרים 2 מרק כוסות. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. להפחית את החום, ומבשלים 2 דקות או עד רוטב מתעבה, ערבוב מדי פעם.