הודו צלוי עם רוטב שמנת
תרנגול הודו צלוי עם רוטב בשר קרמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 107 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 800 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לך הודו, לימון, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. נסו עוף צלוי קלאסי עם מילוי אפיק ורוטב מיושן, הודו צלוי עם מילוי לחם אפוי ורוטב קרביים, ו רוטב הודו אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 232° ומסדרים מתלה בשליש התחתון.
הסר את הקרביים והצוואר של טורקיה, ולאחר מכן לשטוף את החלל להתייבש עם נייר towels.In קערה קטנה, מערבבים חמאה ועשבי תיבול עד בשילוב טוב. מתבלים במלח כשר ופלפל טחון טרי. לשחרר את העור על השד של טורקיה ולהפיץ חמאה שווה תחתיו. חלל של טורקיה העונה עם מלח ופלפל ולשים בצל, סלרי, לימון ושום בפנים.
מניחים הודו על מתלה במחבת קלייה גדולה ומניחים בתנור. הודו צלוי במשך 30 דקות, ואז להוריד את הטמפרטורה ל 177°. Baste ציפור עם טפטוף מחבת כל 45 דקות. המשך לצלות עד הטמפרטורה הפנימית של הירך הפנימית מגיע155. כיסוי עם רדיד אלומיניום אם טורקיה הופך חום מדי.
הסר את טורקיה מהתנור ולתת לו לנוח חשפו לפחות 30 דקות לפני גילוף.לרוטב: בעוד טורקיה נשענת, להכין רוטב. הפוך נתב בלונדיני על ידי היתוך חמאה בסיר בינוני על חום בינוני. מיד להוסיף קמח להקציף ברציפות עד משולב היטב. מבשלים עד שהקמח מאבד את טעמו הגולמי והופך לזהב, כ -3 דקות.
מקציפים במרק עוף עד שהתערובת חלקה. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את הטמפרטורה לחום נמוך.
מעבירים את טורקיה למגש ושופכים עודף שומן מהמחבת הקלייה, בהזמנת 1 כף במחבת.
מניחים את המחבת על הכיריים מעל חום בינוני. כאשר מיצי פאן הם חמים, להוסיף עשבי תיבול ומטגנים, על 2 דקות. להבעיר את המחבת עם שרי ולקרצף חתיכות שחומות עם מרית שטוחה.להגדיל את החום לתערובת roux בינוני ומבשל.
מוסיפים תערובת שרי ומקציפים לשלב.
להקציף בשמנת כבדה ומבשלים להתעבות מעט, על 3 עד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.הערה: עבור עופות, למדוד את הטמפרטורה על החלק הפנימי של הירך ולוודא המדחום לא נוגע העצם.שיוך משקאות: Amity Gamay Noir, Oregon. Gamay, הענבים של בוז ' ולה, עושה יין אדום יפה, בעל גוף בהיר, עליז כי הוא punchy עם חומציות. לגרסה זו מאורגון יש את כל זה, אבל היא מציעה יותר מורכבות וטעמים מאשר לרוב. הוא לא יאפיל על תרנגול ההודו, אלא ישמש כסכל נעים ומרענן.