קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות40
מגזין

הודו צלוי עם רוטב שמנת

הודו צלוי עם רוטב שמנת
תרנגול הודו צלוי עם רוטב בשר קרמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 107 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 800 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לך הודו, לימון, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. נסו עוף צלוי קלאסי עם מילוי אפיק ורוטב מיושן, הודו צלוי עם מילוי לחם אפוי ורוטב קרביים, ו רוטב הודו אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 232° ומסדרים מתלה בשליש התחתון.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הסר את הקרביים והצוואר של טורקיה, ולאחר מכן לשטוף את החלל להתייבש עם נייר towels.In קערה קטנה, מערבבים חמאה ועשבי תיבול עד בשילוב טוב. מתבלים במלח כשר ופלפל טחון טרי. לשחרר את העור על השד של טורקיה ולהפיץ חמאה שווה תחתיו. חלל של טורקיה העונה עם מלח ופלפל ולשים בצל, סלרי, לימון ושום בפנים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים הודו על מתלה במחבת קלייה גדולה ומניחים בתנור. הודו צלוי במשך 30 דקות, ואז להוריד את הטמפרטורה ל 177°. Baste ציפור עם טפטוף מחבת כל 45 דקות. המשך לצלות עד הטמפרטורה הפנימית של הירך הפנימית מגיע155. כיסוי עם רדיד אלומיניום אם טורקיה הופך חום מדי.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר את טורקיה מהתנור ולתת לו לנוח חשפו לפחות 30 דקות לפני גילוף.לרוטב: בעוד טורקיה נשענת, להכין רוטב. הפוך נתב בלונדיני על ידי היתוך חמאה בסיר בינוני על חום בינוני. מיד להוסיף קמח להקציף ברציפות עד משולב היטב. מבשלים עד שהקמח מאבד את טעמו הגולמי והופך לזהב, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מקציפים במרק עוף עד שהתערובת חלקה. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את הטמפרטורה לחום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
מעבירים את טורקיה למגש ושופכים עודף שומן מהמחבת הקלייה, בהזמנת 1 כף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
7
מניחים את המחבת על הכיריים מעל חום בינוני. כאשר מיצי פאן הם חמים, להוסיף עשבי תיבול ומטגנים, על 2 דקות. להבעיר את המחבת עם שרי ולקרצף חתיכות שחומות עם מרית שטוחה.להגדיל את החום לתערובת roux בינוני ומבשל.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים תערובת שרי ומקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
להקציף בשמנת כבדה ומבשלים להתעבות מעט, על 3 עד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.הערה: עבור עופות, למדוד את הטמפרטורה על החלק הפנימי של הירך ולוודא המדחום לא נוגע העצם.שיוך משקאות: Amity Gamay Noir, Oregon. Gamay, הענבים של בוז ' ולה, עושה יין אדום יפה, בעל גוף בהיר, עליז כי הוא punchy עם חומציות. לגרסה זו מאורגון יש את כל זה, אבל היא מציעה יותר מורכבות וטעמים מאשר לרוב. הוא לא יאפיל על תרנגול ההודו, אלא ישמש כסכל נעים ומרענן.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
GamayGamay
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
עופותעופות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ענביםענבים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
מגישים מעט מקורר.