הודו צלוי עסיסי עם הרבס דה פרובנס
עוף צלוי עסיסי עם הרבס דה פרובנס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 12 . מנה אחת מכילה 553 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מיץ תפוחים, בצל, הודו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו Herbes de Provence, Herbes de Provence, ו Herbes De Provence Chicken (מתכונים דומים).
הוראות
הסר קרביים משני חללי טורקיה, ולשטוף מבפנים ומבחוץ. לשחרר את העור של חזה הודו, ומניחים 2 כפות חמאה ו 4 עד 6 עלי מרווה מתחת לעור של כל שד. עונת טורקיה בתוך חלל ובכל רחבי בחוץ עם herbes de Provence, מלח ים, ופלפל.
מניחים בצל, תפוח, סלרי ועלים מרווה הנותרים בחלל של טורקיה ועל החלק התחתון של מחבת קלייה כבדה כמו מתלה עבור טורקיה.
יוצקים יין ומיץ תפוחים במחבת.
שים את תרנגול ההודו במחבת.
מכסה את השד בנייר כסף, משאיר את הרגליים חשופות. צולים ב-400 ל-1 שעה ו-30 דקות.
הסר רדיד. צלוי 1 שעה יותר, צולה כל 20 דקות עם טפטוף מחבת, עד מיצים לרוץ ברור כאשר סכין קטן מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך או מדחום קריאה מיידית רושם 165 כאשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך.
הסר טורקיה מהתנור; למרוח שוב. אפשר לנוח 30 עד 45 דקות לפני גילוף. טורקיה תמשיך לבשל עוד 5 עד 10 מעלות.
מגישים עם רוטב טורקיה, אם תרצה.