קושימומחה
מוכן ב52 שעות
מנות10
ציון בריאות24
מגזין

הודו צלי בריח

הודו צלי בריח
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ידידותית? תרנגול הודו צלי עשוי להיות מתכון מדהים לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 1166 קלוריות, 99 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גרגרי ערער, גרגירי פלפל, קורנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו הודו צלוי בריח, הודו צלוי בריח, ו הודו צלוי עם בריח יבש עם רוטב (מתכונים דומים).

הוראות

1
במיכל גדול מספיק כדי להחזיק את טורקיה ומי מלח לשלב את כל החומרים למעט מים, טורקיה ובהיר butter.In סיר להביא מים לרתיחה ולהוסיף מיכל, ערבוב כדי להמיס מלח וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בואו להתקרר עד קר.
3
מוסיפים את טורקיה למי מלח כך שהוא שקוע לחלוטין, מכסים, ומקררים במשך 48 שעות. (מיכל מגב-דלי חדש גדול או Rubbermaid עובד נהדר עבור זה. אם טורקיה אינה שקועה לחלוטין, סובב אותה מספר פעמים במהלך 48 השעות.מחממים התנור ל 300 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
לנקז את ההודו, ללטף אותו יבש, מסבך.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
5
להעביר את ההודו למחבת צלייה מצויד מתלה.יש לשטוף עובי כפול של cheesecloth במים קרים לסחוט לחות עודפת. לטבול בחמאה מבהירה ולסדר מעל טורקיה.צולים את ההודו, צולים אותו לעתים קרובות עם כל חמאה מבהירה ומיצי המחבת שנותרו, במשך 3 עד 4 שעות, או עד מדחום בשר מוכנס מפרק הירך רושם 150 מעלות F והמיצים לרוץ ברור.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
6
תן מנוחה, מכוסה באופן רופף עם נייר, במשך 30 דקות לפני גילוף.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות