קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות26
מגזין

הודו קורדון בלו ממולא בשר חזיר, צ'ילי ירוק קלוי וברי

הודו קורדון בלו ממולא בשר חזיר, צ'ילי ירוק קלוי וברי
קורדון הודו Bleu ממולא בשר חזיר, צ'ילי ירוק קלוי וברי נטול גלוטן, מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 690 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם גבינת ברי, מלח כשר ופלפל, חזה הודו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו הודו Cordon Bleu פסטה, קציצות הודו עם צ'ילי ירוק צלוי באש, ו חזה עוף ממולא בגבינת פרושוטו וגרוייר (קורדון בלו עוף) (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: חוט הקצב
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
2
עבור מילוי צ ' ילה: מחממים גריל לחום גבוה (אתה יכול גם להשתמש ברוילר אם אין לך גריל).
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
מניחים את כל chiles על הגריל ומבשלים עד חרוך היטב blistered, מפנה כל 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
מעבירים לקערה חסינת חום ומכסים בניילון נצמד כך שהם "מזיעים", מה שהופך אותם לקילוף קל יותר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
תן לצ ' ילי לעמוד במשך 5 דקות לפני חשיפת ושימוש במגבות כדי לשפשף את העורות. להשליך את העורות, להסיר את הליבות ואת הזרעים דק קוצצים את צ ' יילס.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
6
העברה לקערת ערבוב גדולה ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
7
מוסיפים את הגבינות ומערבבים יחד כדי ליצור מלית. להפריש עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
8
עבור טורקיה קורדון בלו: לעשות אופקי לחתוך את אורך הצד הדק של כל שד טורקיה באמצעות סכין דק חד. פתח את השדיים כמו ספר כך לחתוך הצדדים חשופים כלפי מעלה ואת העור בצד הוא למטה, עם "עמוד השדרה" של העוף אופקי על משטח העבודה שלך.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
9
מפזרים את טורקיה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
10
להניח 5 פרוסות של בשר חזיר מעדנייה על כל שד לקצץ את הקצוות כך חזיר מתאים בתוך השד ויש גבול קטן סביב טורקיה. השארת פער זה יבטיח כי כאשר טורקיה מגולגל זה יוצר חותם נחמד ואת המילוי לא נוזל בכל מקום. מחלקים את poblano-גבינה מלית בשלישים להתפשט על כל אחד השדיים באופן שווה, משאיר גבול קטן סביב הקצה. החל מצד אחד, להפשיל בחוזקה את טורקיה ממך, מלית בכל המילוי כפי שהוא מנסה לברוח בקצוות (חשוב לך לגלגל אותו בדרך זו, ולכן כאשר אתה עושה את הפרוסות roulade המוגמר הם על פני התבואה). לאבטח את הגליל עם חתיכות של קצבים חוט כל 2 אינץ ' כדי ליצור חזק, אפילו יומן. חזור עם השדיים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות בשר חזירפרוסות בשר חזיר
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
צ'וריסו חזיר מקסיקניצ'וריסו חזיר מקסיקני
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
11
מפזרים את החיצוניות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
12
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
13
שמן חום בצולה תרנגול הודו להגדיר על פני שני מבערים על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
14
הוסף את roulades וחום באופן שווה, 3 עד 4 דקות לכל צד. כאשר השחמה בכל רחבי, להעביר את כל המחבת של roulades לתנור ולסיים בישול. צולים עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 160 מעלות F, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
15
מעבירים למגש ומאפשרים לבשר לנוח כדי לאפשר בישול מעל לשאת והטמפרטורה הפנימית כדי להגיע 170 מעלות F, 10 עד 12 דקות. כדי לשרת, להסיר את החוט לחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
16
טפטוף מיצי המחבת מעל.
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
17
מערבבים את הדבש והחרדל ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים