טורקיה שעועית לבנה מרק עם Olio Nuovo נטול גלוטן, מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 68 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 574 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קורנית, פטרוזיליה, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 11 שעות נסו הודו-מרק שעועית לבנה, תרד, שעועית לבנה ומרק נקניק הודו, ו נקניק הודו, כרוב ומרק שעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את המניה: לקלף ברבעון 3 בצל.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
2
חותכים 3 גבעולי סלרי ו 3 גזר לתוך 1-in. אורכים.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)
שמן זית, לקלייה
3
חותכים כרישה (לבן וירוק חלקים בלבד) לתוך 3/4-in. אורכים, לשטוף ביסודיות, ולנקז.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
4
חותכים רוזמרי sprig לשניים. מחלקים ירקות חתוכים, רוזמרין, עלי טימין, גבעולי פטרוזיליה, עלי דפנה, 1 כפית. מלח, גרגירי פלפל, ופגר טורקיה בין שני 8-qt. סירים (או להשתמש 1 סיר גדול מאוד).
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מוסיפים 20 כוסות מים קרים לכל סיר ומביאים כמעט לרתיחה על חום גבוה. ממש לפני שהמניה מגיעה לרתיחה, חום נמוך יותר. לשמור על רתיחה עדינה מאוד במשך 4 שעות, ברפרוף את קצף במשך 30 הדקות הראשונות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מסננים מלאי דרך מסננת לתוך קערה גדולה. לשטוף סיר קו מסננת עם cheesecloth. מסננים מלאי דרך מסננת בכותנה מרופדת בחזרה לתוך סיר.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
1/2 קילו טופו יציב, שבור
הסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מלאי צמרמורת, מכוסה, לפחות 5 שעות או לילה. שומן דל שומן ממלאי ולהשליך. אתה צריך לפחות 15 כוסות מלאי (אם אתה לא, להוסיף מספיק מים כדי לפצות את ההבדל).
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחת
1
חותכים הנותרים 2 בצלים הנותרים 4 גבעולי סלרי לתוך 1/4-in. קוביות. מקלפים 4 גזרים שנותרו, חצי לאורך, וחותכים 1/4 ב. עבה.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)
שמן זית, לקלייה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2
להביא מלאי כוסות 15 (להקפיא כל שאריות לשימוש אחר) כדי להרתיח מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
3
מחממים שמן זית כתית מעולה ב 8-qt. סיר מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים בצל קצוץ, סלרי וגזר, בתוספת כפית 1/2. כל מלח ופלפל. מבשלים עד ירקות מתרככים אבל לא השחמה, על 20 דקות.
מוסיפים בשר הודו ושעועית למרק ומבשלים עד מחומם דרך, 2 עד 3 דקות. מערבבים פטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
מיצי מחבת ממחבת צליית ההודו
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
יכול שעועית ירוקה, סחוטה
הרוטב החריף האהוב עליכם, להגשה
8
מוסיפים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
9
מגישים מרק בקערות רדודות עם olio nuovo ומפזרים פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הרוטב החריף האהוב עליכם, להגשה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
10
הפוך קדימה: עד 3 חודשים, קפוא.
11
סוגי שמן זית
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
12
משרד החקלאות אימץ לאחרונה סטנדרטים בינלאומיים אלה לציוני שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
13
אקסטרה-בתולה. הציון הגבוה ביותר שאתה יכול לקנות; הזיתים נלחצים ללא שימוש בכימיקלים או הוספת חום, והם עוברים את העיתונות רק פעם אחת. כדי להיות זכאי אקסטרה בתולה, השמן חייב להיות גם ללא טעם שצוין" פגמים " ויש להם פחות מ 5 חומציות אחוז.
Olio Nuovo. איטלקית עבור "שמן חדש", זהו שמן נוסף בתולה פחות מ 3 חודשים. ירוק מאוד, עם טעם חריף, תוסס, הוא מאבד במהירות את הנשיכה שלו, אז להשתמש בו מיד. (רוב המותגים המיוצרים בקליפורניה של olio nuovo מופיעים בסוף הסתיו, זמן קצר לאחר הקציר, ולעתים קרובות למכור במהירות.)
בתולה. ציון נמוך יותר מאשר אקסטרה בתולה, קל יותר בטעם גבוה חומציות.
16
שמן זית. שמן בתולה מעורבב, ביחסים משתנים, עם שמן מזוקק, אשר מגיע זיתים שכבר נלחצו לפחות פעם אחת; חום או כימיקלים עשויים לשמש כדי לחלץ עוד שמן מן הדבק. נייטרלי בטעם וזול.
חדור / בטעם. שמן שבו פירות או עשבי תיבול היו ספוגים. יכול גם להיות הזיתים נלחצו עם פירות או עשבי תיבול, או כי שמנים פירות או עשבי תיבול נוספו שמן לאחר לחיצה; שתי השיטות לגרום טעם אינטנסיבי יותר מאשר השרייה.