טורקיה שעועית לבנה מרק עם Olio Nuovo נטול גלוטן, מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 68 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 574 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קורנית, פטרוזיליה, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 11 שעות נסו הודו-מרק שעועית לבנה, תרד, שעועית לבנה ומרק נקניק הודו, ו נקניק הודו, כרוב ומרק שעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את המניה: לקלף ברבעון 3 בצל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2
חותכים 3 גבעולי סלרי ו 3 גזר לתוך 1-in. אורכים.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)
גב שומן חזיר
3
חותכים כרישה (לבן וירוק חלקים בלבד) לתוך 3/4-in. אורכים, לשטוף ביסודיות, ולנקז.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
4
חותכים רוזמרי sprig לשניים. מחלקים ירקות חתוכים, רוזמרין, עלי טימין, גבעולי פטרוזיליה, עלי דפנה, 1 כפית. מלח, גרגירי פלפל, ופגר טורקיה בין שני 8-qt. סירים (או להשתמש 1 סיר גדול מאוד).
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזיר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/4 כוס שומן חזיר
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים 20 כוסות מים קרים לכל סיר ומביאים כמעט לרתיחה על חום גבוה. ממש לפני שהמניה מגיעה לרתיחה, חום נמוך יותר. לשמור על רתיחה עדינה מאוד במשך 4 שעות, ברפרוף את קצף במשך 30 הדקות הראשונות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מסננים מלאי דרך מסננת לתוך קערה גדולה. לשטוף סיר קו מסננת עם cheesecloth. מסננים מלאי דרך מסננת בכותנה מרופדת בחזרה לתוך סיר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
1/2 קילו טופו יציב, שבור
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מלאי צמרמורת, מכוסה, לפחות 5 שעות או לילה. שומן דל שומן ממלאי ולהשליך. אתה צריך לפחות 15 כוסות מלאי (אם אתה לא, להוסיף מספיק מים כדי לפצות את ההבדל).
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1
חותכים הנותרים 2 בצלים הנותרים 4 גבעולי סלרי לתוך 1/4-in. קוביות. מקלפים 4 גזרים שנותרו, חצי לאורך, וחותכים 1/4 ב. עבה.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)
גב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2
להביא מלאי כוסות 15 (להקפיא כל שאריות לשימוש אחר) כדי להרתיח מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
מחממים שמן זית כתית מעולה ב 8-qt. סיר מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים בצל קצוץ, סלרי וגזר, בתוספת כפית 1/2. כל מלח ופלפל. מבשלים עד ירקות מתרככים אבל לא השחמה, על 20 דקות.
משרד החקלאות אימץ לאחרונה סטנדרטים בינלאומיים אלה לציוני שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
13
אקסטרה-בתולה. הציון הגבוה ביותר שאתה יכול לקנות; הזיתים נלחצים ללא שימוש בכימיקלים או הוספת חום, והם עוברים את העיתונות רק פעם אחת. כדי להיות זכאי אקסטרה בתולה, השמן חייב להיות גם ללא טעם שצוין" פגמים " ויש להם פחות מ 5 חומציות אחוז.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס
דַק-
14
Olio Nuovo. איטלקית עבור "שמן חדש", זהו שמן נוסף בתולה פחות מ 3 חודשים. ירוק מאוד, עם טעם חריף, תוסס, הוא מאבד במהירות את הנשיכה שלו, אז להשתמש בו מיד. (רוב המותגים המיוצרים בקליפורניה של olio nuovo מופיעים בסוף הסתיו, זמן קצר לאחר הקציר, ולעתים קרובות למכור במהירות.)
מרכיבים שתצטרך
דַק-
15
בתולה. ציון נמוך יותר מאשר אקסטרה בתולה, קל יותר בטעם גבוה חומציות.
16
שמן זית. שמן בתולה מעורבב, ביחסים משתנים, עם שמן מזוקק, אשר מגיע זיתים שכבר נלחצו לפחות פעם אחת; חום או כימיקלים עשויים לשמש כדי לחלץ עוד שמן מן הדבק. נייטרלי בטעם וזול.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
קפה מבושל חזק וחם
בלילת לחם תירס
דַק-
17
אור. שמן מעודן עם כמות קטנה של שמן בתולה, אם בכלל; עשוי להיות גם שמנים צמחיים אחרים. "אור" לא אומר נמוך בקלוריות, רק טעם קל יותר.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
18
חדור / בטעם. שמן שבו פירות או עשבי תיבול היו ספוגים. יכול גם להיות הזיתים נלחצו עם פירות או עשבי תיבול, או כי שמנים פירות או עשבי תיבול נוספו שמן לאחר לחיצה; שתי השיטות לגרום טעם אינטנסיבי יותר מאשר השרייה.