הוז תוצרת בית
הו-הו תוצרת בית עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 589 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. לך לחנות ותביא חלמונים, תמצית ונילן, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: עוגת גלידה תוצרת בית Crunchies & פגז קסם תוצרת בית, כריכי ארוחת בוקר תוצרת בית עם נקניק מייפל תוצרת בית, ביצה וגבינה, ו רוטב פיצה תוצרת בית (תוצרת בית אמריקאית עם מקורמיק).
הוראות
ציוד מיוחד: 2 מחבתות חצי גיליון עם צדדים
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
כדי להפוך את העוגה: חמאה מחבת רול ג ' לי קו זה עם נייר קלף; ואז חמאה על הנייר כדי להבטיח שחרור.
בקערה ממיקסר עומד, לשלב את הביצים, חלמונים, סוכר, וניל בקערה ולהקציף בקצרה. מניחים את הקערה על פני המים הבוערים ומערבבים עד חם והסוכר נראה מומס. צרף את הקערה למיקסר עומד מצויד עם מקצף, שוט עד אור ורך, על 6 דקות.
בינתיים, לנפות יחד את הקמח, קקאו, ואבקת אפייה 3 פעמים.
הסר את הקערה מן המיקסר, תוך קיפול תערובת הביצה, לנפות את תערובת הקמח, לאט לאט, עד משולב.
טפטוף בחמאה הבהירה, תוך קיפול הבלילה.
מיד לשפוך את הבלילה לתוך המחבתות מוכן חלוקת שווה להחליק את צמרות עם מרית.
אופים עד השחמה קלה וזה מתחיל להתרחק הקצוות של המחבת, על 14 עד 16 דקות.
הסר את העוגות מהתנור ולתת לשבת במחבת במשך 1 דקה. הפעל סכין לאורך הקצה כדי לשחרר את העוגה ולאחר מכן להעיף אותו החוצה על נייר קלף.
מברשת הנייר (אחד אתה מרופד במחבת עם) עם מים ולתת להשרות במשך 2 דקות. לקלף אותו מהעוגה. לקצץ קצוות יבשים מהעוגה.
בואו מגניב מכוסה בניילון נצמד.
כדי להפוך את המילוי: בקערה של מערבל עומד, לשלב את הסוכר והחמאה ומערבבים על מהירות נמוכה עד מעורבב היטב; ואז להגדיל את המהירות בינונית ומכה עוד 3 דקות.
הוסף וניל ושמנת ולהמשיך להכות על מהירות בינונית במשך 1 דקה יותר, הוספת קרם יותר עבור עקביות מתפשטת, במידת הצורך.
מורחים את העוגות ספוג עם שכבה דקה של המילוי, משאיר שטח 1/4 אינץ ' בקצה הרחוק.
לגלגל את העוגה בחוזקה בצד הארוך עד שיש לך התגלגל יומן עבה 1 1/2 אינץ'.
חותכים את היומן מן הסדין הנותר של עוגה ומניחים בצד התפר למטה. חזור עם העוגה שנותרה. צנן את היומנים במשך 30 דקות; ואז לחתוך 2 1/2-סעיפים אינץ'.
כדי להפוך את הזיגוג: להמיס את 2 החומרים יחד בחלק העליון של דוד כפול או קערה להגדיר מעל מים בקושי מבעבע, ערבוב מדי פעם. קו גיליון עוגיות עם נייר קלף או מחצלת אפייה nonstick. אחת בכל פעם, לזרוק בעדינות את לחמניות העוגה לתוך השוקולד החם. הרם עם מזלג ולתת עודף שוקולד לטפטף בחזרה לתוך הקערה.
מניחים על גיליון העוגיות ולתת להגדיר בטמפרטורת החדר עד הציפוי הוא מוצק, על 1 עד 2 שעות.