קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות61
מגזין

הויסין-סלמון אלסקה בר מזוגג במרק זנגביל

הויסין-סלמון אלסקה בר מזוגג במרק זנגביל
סלמון אלסקה מזוגג הויסין במרק זנגביל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 354 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פילה סלמון אלסקה, מרק עוף מרוכז, כרוב נאפה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלמון בזיגוג הויסין, סלמון מזוגג הויסין, ו סלמון מזוגג הויסין (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 5 מרכיבים בסיר גדול; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר ג ' ינג ' ר ו lemongrass; להשליך.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
3
בינתיים, שמן חום במחבת גדולה אטום oven מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הוסף פילה, עור בצד למעלה; לבשל 2 עד 3 דקות או עד השחמה. הפוך פילה מעל, ומברשת בשר השחמה של כל פילה עם 1 כף hoisin.
מרכיבים שתצטרך
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
5
מניחים מחבת בתנור.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
אופים ב 450 במשך 7 עד 10 דקות או עד מידה רצויה של doneness.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מוסיפים גזר וקישואים לתערובת מרק. מבשלים 5 דקות, ולהוסיף כרוב. מבשלים 2 דקות יותר או עד כרוב הוא נבול.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
8
מוסיפים בצל ירוק וכוסברה. מרק כפית לתוך קערות; העליון עם סלמון.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מקשטים, אם תרצה.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Foley Estate Winery Sta. ריטה הילס שרדונה. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.