קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

הולנדז בסיסי

הולנדז בסיסי
הולנדז בסיסי לוקח בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, לקטו אובו צמחוני, מתכון ידידותי fodmap יש 436 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 44 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך חומץ יין, חלמונים ביצה, מיץ לימון כף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו רוטב זול למדי. מתכון זה הוא אהב על ידי 566 אוכל וטבחים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 26%. מתכונים דומים: הולנדייז, אספרגוס הולנדז, ו רוטב הולנדז.

הוראות

1
מרתיחים את החומץ יחד עם פלפל ו טרגון, להפחית בחצי. זן ושמורה (ראה סודות להצלחה על אחסון, להלן).
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2
מרתיחים מחבת גדולה של מים, ואז להפחית לרתיחה. באמצעות בלון גדול להקציף, להכות יחד את החלמונים 2 כפית של חומץ יין מופחת בקערה חסינת חום שמתאים בנוחות על המחבת.
מרכיבים שתצטרך
חומץ ייןחומץ יין
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
הכה במרץ עד התערובת יוצרת קצף, אבל לוודא שזה לא מקבל חם מדי. כדי למנוע את הרוטב התחממות יתר, לקחת אותו לסירוגין את החום בזמן שאתה לטאטא, גירוד סביב הצדדים עם מרית פלסטיק. המטרה היא להשיג קצף זהוב, אוורירי (המכונה sabayon), אשר יוצר סרטים כאשר המברשת מורמת.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מוקפצים קלותקישואים מוקפצים קלות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
לטאטא מצקת קטנה של חמאה מחוממת, קצת בכל פעם, ואז להחזיר את הקערה על חום עדין לבשל קצת יותר.
מרכיבים שתצטרך
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
5
הסר מן החום שוב לטאטא עוד מצקת של חמאה. חזור עד שכל החמאה משולבת ויש לך מרקם עבה כמו מיונז. לבסוף, להקציף במיץ לימון, מלח ופלפל לפי הטעם בתוספת מים חמים מעט מהמחבת אם התערובת עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים