הולנדז בסיסי
הולנדז בסיסי לוקח בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, לקטו אובו צמחוני, מתכון ידידותי fodmap יש 436 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 44 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך חומץ יין, חלמונים ביצה, מיץ לימון כף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו רוטב זול למדי. מתכון זה הוא אהב על ידי 566 אוכל וטבחים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 26%. מתכונים דומים: הולנדייז, אספרגוס הולנדז, ו רוטב הולנדז.
הוראות
מרתיחים את החומץ יחד עם פלפל ו טרגון, להפחית בחצי. זן ושמורה (ראה סודות להצלחה על אחסון, להלן).
מרתיחים מחבת גדולה של מים, ואז להפחית לרתיחה. באמצעות בלון גדול להקציף, להכות יחד את החלמונים 2 כפית של חומץ יין מופחת בקערה חסינת חום שמתאים בנוחות על המחבת.
הכה במרץ עד התערובת יוצרת קצף, אבל לוודא שזה לא מקבל חם מדי. כדי למנוע את הרוטב התחממות יתר, לקחת אותו לסירוגין את החום בזמן שאתה לטאטא, גירוד סביב הצדדים עם מרית פלסטיק. המטרה היא להשיג קצף זהוב, אוורירי (המכונה sabayon), אשר יוצר סרטים כאשר המברשת מורמת.
לטאטא מצקת קטנה של חמאה מחוממת, קצת בכל פעם, ואז להחזיר את הקערה על חום עדין לבשל קצת יותר.
הסר מן החום שוב לטאטא עוד מצקת של חמאה. חזור עד שכל החמאה משולבת ויש לך מרקם עבה כמו מיונז. לבסוף, להקציף במיץ לימון, מלח ופלפל לפי הטעם בתוספת מים חמים מעט מהמחבת אם התערובת עבה מדי.