קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות69
מגזין

החוף המערבי הליבוט פיש אנד צ'יפס עם רוטב טרטר תוצרת בית

החוף המערבי הליבוט פיש אנד צ'יפס עם רוטב טרטר תוצרת בית
החוף המערבי הליבוט פיש אנד צ'יפס עם רוטב טרטר תוצרת בית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 1327 קלוריות, 61 גרם חלבון, ו 62 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 57% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל כשר, שמנת, פטרוזיליה עלים שטוחים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בחלמונים תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם משמש מתפורר כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. 1 אדם התרשם מתכון זה. עם כפית ציון 80%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פיש אנד צ'יפס עם מתכון לרוטב טרטר ביתי, מקלות דגי הליבוט עם רוטב טרטר שמיר, ו בקלה מטוגנת לדגים וצ'יפס עם רוטב טרטר.

הוראות

1
מחממים תנור מראש ל -350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
אופים תפוחי אדמה על מגש בתנור חם למשך 30 עד 45 דקות-עד שהסכין רכה. ניתן לעשות זאת בלילה שלפני או מבעוד מועד.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
חותכים כל תפוח אדמה ל -6 או 8 טריזים בהתאם לגודל.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
4
מחממים 3 סנטימטרים של שמן בטיגון עמוק. או שאתה יכול לחמם 3 סנטימטרים של שמן בסיר עמוק. מתחילים בטיגון מחצית הטריזים בכל פעם במשך 4 עד 5 דקות עד שהם פריכים ושחומים.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מסננים על מגבות נייר ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6
בקערת ערבוב גדולה שלבו את הקמח ועמילן התירס. מתבלים את תערובת הקמח במלח ופלפל שחור גרוס טרי. יוצרים באר במרכז ויוצקים בהדרגה את הסודה המועדון והחלמונים תוך כדי הקצפה. עבדו מהמרכז החוצה לאט לאט בשילוב החומרים היבשים ליצירת בלילה חלקה. מצפים קלות את פילה הדג בקמח מתובל ואז טובלים בבלילה ומטגנים בשמן של 375 מעלות צלזיוס. מטגנים 4-5 דקות עד שהם פריכים וזהובים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
מים מוגזיםמים מוגזים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
מוציאים ומסננים על מגבות נייר ואז מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
8
מגישים עם עלי פטרוזיליה מטוגנים פריכים ופלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טריז לימוןטריז לימון
1
בקערת ערבוב קטנה שלבו את כל מרכיבי רוטב הטרטר. מניחים בצד במקרר למשך 10 עד 15 דקות לפני ההגשה, כדי שהטעמים יתאחדו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטררוטב טרטר
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את אטמס רמאטו פינו גריג ' יו. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-14 דולר לבקבוק.
אטמס רמאטו פינו גריג ' יו
אטמס רמאטו פינו גריג ' יו
פינו גריגיו רמאטו ממשיך במסורת של הרפובליקה של ונציה, שכן" רמאטו", או נחושת, היה המונח המכונה פינו גריגיו בחוזים. תרגול ויניפיקציה מיוחד הוביל לשימוש במונח זה: התירוש נשאר במגע עם הקליפות למשך 24 שעות ותרגול זה מעניק ליין גוון נחושת ייחודי מאוד. אטמס קופרה רמאטו מתהדר בזר עשיר ופירותי, ונפתח מלא וכבד משקל בחיך, עם רב פנים flavors.It מושלם בשילוב עם דגים שומניים, עם אנטיפסטי עדין או על בסיס ירקות, המלווה האידיאלי למנות קיץ, והוא טעים כמו גם אפריטיף.