קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות69
מגזין

החוף המערבי הליבוט פיש אנד צ'יפס עם רוטב טרטר תוצרת בית

החוף המערבי הליבוט פיש אנד צ'יפס עם רוטב טרטר תוצרת בית
החוף המערבי הליבוט פיש אנד צ'יפס עם רוטב טרטר תוצרת בית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 1327 קלוריות, 61 גרם חלבון, ו 62 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 57% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל כשר, שמנת, פטרוזיליה עלים שטוחים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בחלמונים תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם משמש מתפורר כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. 1 אדם התרשם מתכון זה. עם כפית ציון 80%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פיש אנד צ'יפס עם מתכון לרוטב טרטר ביתי, מקלות דגי הליבוט עם רוטב טרטר שמיר, ו בקלה מטוגנת לדגים וצ'יפס עם רוטב טרטר.

הוראות

1
מחממים תנור מראש ל -350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
אופים תפוחי אדמה על מגש בתנור חם למשך 30 עד 45 דקות-עד שהסכין רכה. ניתן לעשות זאת בלילה שלפני או מבעוד מועד.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
חותכים כל תפוח אדמה ל -6 או 8 טריזים בהתאם לגודל.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
4
מחממים 3 סנטימטרים של שמן בטיגון עמוק. או שאתה יכול לחמם 3 סנטימטרים של שמן בסיר עמוק. מתחילים בטיגון מחצית הטריזים בכל פעם במשך 4 עד 5 דקות עד שהם פריכים ושחומים.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מסננים על מגבות נייר ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
בקערת ערבוב גדולה שלבו את הקמח ועמילן התירס. מתבלים את תערובת הקמח במלח ופלפל שחור גרוס טרי. יוצרים באר במרכז ויוצקים בהדרגה את הסודה המועדון והחלמונים תוך כדי הקצפה. עבדו מהמרכז החוצה לאט לאט בשילוב החומרים היבשים ליצירת בלילה חלקה. מצפים קלות את פילה הדג בקמח מתובל ואז טובלים בבלילה ומטגנים בשמן של 375 מעלות צלזיוס. מטגנים 4-5 דקות עד שהם פריכים וזהובים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
מים מוגזיםמים מוגזים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מוציאים ומסננים על מגבות נייר ואז מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
8
מגישים עם עלי פטרוזיליה מטוגנים פריכים ופלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
טריז לימוןטריז לימון
1
בקערת ערבוב קטנה שלבו את כל מרכיבי רוטב הטרטר. מניחים בצד במקרר למשך 10 עד 15 דקות לפני ההגשה, כדי שהטעמים יתאחדו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטררוטב טרטר
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית

מרכיבים

591 לב מפאלדי טרי אם אפשרצלפים, קצוץצלפים, קצוץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרסודה קלאבסודה קלאב591 לב מפאלדי טרי אם אפשרcornichons קצוץcornichons קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראפונה קפואהאפונה קפואה2חלמוניםחלמונים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה קצוצה שטוחהפטרוזיליה קצוצה שטוחה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחקמח1קבוצותפטרוזיליה טרי שטוח עלה, לקישוטפטרוזיליה טרי שטוח עלה, לקישוט23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'טרגון טרי, קצוץ דקטרגון טרי, קצוץ דק4שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה הליבוט בחוף המערבי, (קבל 1 צד שלם של דג עצמות ועור)פילה הליבוט בחוף המערבי, (קבל 1 צד שלם של דג עצמות ועור)1לימון, juicedלימון, juiced4שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי4לימונים חתוכים לטריזים, לקישוטלימונים חתוכים לטריזים, לקישוט2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו6largesתפוחי אדמה russetתפוחי אדמה russet2חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות4שרימפס וורידיםשמן צמחי לטיגון עמוקשמן צמחי לטיגון עמוק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את אטמס רמאטו פינו גריג ' יו. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-14 דולר לבקבוק.
אטמס רמאטו פינו גריג ' יו
אטמס רמאטו פינו גריג ' יו
פינו גריגיו רמאטו ממשיך במסורת של הרפובליקה של ונציה, שכן" רמאטו", או נחושת, היה המונח המכונה פינו גריגיו בחוזים. תרגול ויניפיקציה מיוחד הוביל לשימוש במונח זה: התירוש נשאר במגע עם הקליפות למשך 24 שעות ותרגול זה מעניק ליין גוון נחושת ייחודי מאוד. אטמס קופרה רמאטו מתהדר בזר עשיר ופירותי, ונפתח מלא וכבד משקל בחיך, עם רב פנים flavors.It מושלם בשילוב עם דגים שומניים, עם אנטיפסטי עדין או על בסיס ירקות, המלווה האידיאלי למנות קיץ, והוא טעים כמו גם אפריטיף.