החזה של אמא
דד של אמא יכול להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 7 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 34 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 305 קלוריות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. חנוכה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם רוטב ברביקיו, שמן קנולן, פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלושי אבטיח-אפרסק כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -16 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 52%. נסו האורז הספרדי של אמא, קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי, ו מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא (מתכונים דומים).
הוראות
שלב מלח שום ו -3 המרכיבים הבאים (דרך פלפל); מפזרים באופן שווה על חזה.
מחממים תנור הולנדי אטום לתנור של 4 עד 6 ליטר על אש בינונית.
להוסיף שמן; מערבולת כדי מעיל.
מוסיפים חזה; מבשלים 5 דקות מכל צד או עד להשחמה.
מוסיפים 1/2 כוס מים למחבת. מכסים ואופים בחום של 325 למשך 3 שעות או עד שהם רכים.
הסר את החזה מטפטפות, תוך שמירת טפטופים. שומן רזה מטפטפים.
מגישים חזה עם טפטופים, אם רוצים, ורוטב ברביקיו.