הטוב ביותר אי פעם פיצול אפונה
הטוב ביותר אי פעם פיצול Pean נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 160 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, סלרי, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: סלט אפונה קר, סוכר Snap Pean ואטריות Soba גזר, ו עגבניות אבוקדו מלפפון צ'יק אפונה סלט עם Fetan ורוטב לימון יווני.
הוראות
בסיר גדול או תנור הולנדי מעל חום בינוני, מחממים שמן זית. מבשלים בצל, גזר, סלרי ושום עד הבצל שקוף. מערבבים אפונה לפצל צהוב וירוק, מרק, תיבול ומלח. מכסים, מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים 2 1/2 שעות, ערבוב לעתים קרובות. מחית עם בלנדר או מעבד מזון. חזור לסיר, חום דרך, ומגישים.