הטוב ביותר של מאפינס אוכמניות הטוב ביותר
הטוב ביותר של מאפינס אוכמניות הטובים ביותר יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 191 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו קמח, אוכמניות, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . עם כפית ציון של 21% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: מאפינס אוכמניות אוטיס Spunkmeyer-מה עדיף מאפינס אוכמניות טריים, מאפינס אוכמניות מדהים-ey אוכמניות, ו מאפינס אוכמניות מאפיית מגנוליה-להפוך מאפינס בדיוק כמו שהם עושים במאפייה.
הוראות
עמדת מתלה באמצע התנור. מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). לרסס את החלק העליון של מחבת מאפין עם ציפוי שאינו מקל, וקו עם ספינות נייר.
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה, 1 1/4 כוסות סוכר ומלח עד אור ורך. הכה בביצים אחד בכל פעם.
מערבבים יחד 1 3/4 כוס קמח ואבקת אפייה. מקציפים את תערובת הקמח לסירוגין עם חלב החמאה, ערבוב רק עד incorporated. למחוץ 1/4 של אוכמניות, ומערבבים לתוך הבלילה.
מערבבים את שאר האוכמניות כולה עם כוס 1/4 הנותרים של הקמח, לקפל לתוך הבלילה. לגרוף לתוך כוסות מאפין.
מפזרים צמרות קלות עם סוכר.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, או עד חום זהוב, וחולצות באביב בחזרה כאשר טפח קלות.