הטירמיסו של סאני הייבול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל טירמיסו הייבול של סאני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 753 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ויסקי, תמצית vanillan, גבינת מסקרפונהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 26%. נסו נקניקיית דומדמניות עם פלפלים כבושים מהירים ובצל וקטשופ קארי של סאני, קיץ שמש" פירות " סלט עם רוטב הדרים שטוף שמש, ו שרימפס בגריל של סאני עם רוטב ברביקיו 1-2-3 של סאני (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 6 כוסות הייבול
בקערה בינונית מקציפה את אבקת האספרסו, המים והוויסקי יחד עד שהגרגרים מתמוססים. תניח בצד.
בקערה בינונית, לערבב קלות את גבינת מסקרפונה עם תמצית וניל.
בקערה נפרדת, לטאטא את השמנת הכבדה תוך הוספת הסוכר לאט. הכה עד פסגות רכות טופס כאשר המקצף הוא הרים מן הקצפת. מקפלים את mascarpone לתוך תערובת הקצפת ולהניח בצד.
כדי להרכיב, לארגן 6 כוסות על משטח עבודה ולבנות כל כוס בנפרד. להשרות כמה ladyfingers בתערובת האספרסו במשך כמה שניות, ולאחר מכן לסדר אותם אנכית בתוך הכוס, רירית הצדדים. חזור עד ההיקף של הכוס מכוסה ladyfingers ספוג. סקופ או צינור הקצפת על גבי ladyfingers, ואז מפזרים שכבה של שבבי שוקולד. למעלה עם שכבה דקה של ladyfingers ספוג מרוסק, ואז עם כף שווה של קצפת ומפזרים שוב שבבי שוקולד. חזור עם הנותרים 5 כוסות ומקרר לפחות 2 שעות או לילה לפני ההגשה.