קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

הטכניקות הבסיסיות של לחמניות קייזר של אפיית לחם קלאסי

הטכניקות הבסיסיות של לחמניות קייזר של אפיית לחם קלאסי
מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. מתאים ל-12 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. לך לחנות ותביא שמרים, מלח, סירופ מאלט 2 אונקיה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו הטכניקות הבסיסיות של בריוש הכאב של אפיית לחם קלאסי, הטכניקות הבסיסיות של Baguettes Poolish אפיית לחם קלאסי, ו הטכניקות הבסיסיות של אפיית לחם קלאסי של כאב Au Lait (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו את המקום.
2
מערבבים את קמח הלחם עם המים, ביצים, שמרים, שמן צמחי וסירופ מאלט בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד בקרס.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
קמח לחםקמח לחם
סירופ מאלטסירופ מאלט
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים על מהירות נמוכה במשך כ 4 דקות, או עד מעורבב.
4
מוסיפים את המלח והסוכר, מגבירים את מהירות המיקסר tp בינוני, ומערבבים במשך כ 8 דקות, או עד שהבצק מתחיל להתרחק מצדי הקערה, מרגיש אלסטי, ונותן קצת התנגדות כאשר מושכים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
שמן קל קערה גדולה או מיכל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
לגרד את הבצק לקערה מוכנה. מכסים את הקערה עם סרט פלסטיק ומניחים בצד להתסיס במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
קמח קל משטח עבודה נקי ושטוח.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
8
לחשוף את הבצק ולחלק אותו ל 12 115 גרם / 4 אונקיה סיבובים על פני השטח המשוריין. כיסוי עם סרט פלסטיק ספסל מנוחה במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
קו שני מחבתות גיליון עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
10
לחשוף את הבצק, במידת הצורך, קמח קלות את משטח העבודה. אם יש לך חותמת רול קייזר, לחץ על מרכז הגליל עם זה. אם אין לך חותמת, לחץ קלות על הבצק כדי דגה בזהירות לעצב כל סיבוב לתוך באגט על 12 אינץ ' ארוך. עבודה עם חתיכה אחת בכל פעם, טופס כל באגט לתוך לולאה, חוצה את הקצוות עם הקצה הנכון להיות בתחתית. משוך את הקצה הימני למעלה ושוב את מרכז הלולאה ואת לדחוף אותו תחת באותו כיוון. הלולאה השמאלית צריכה להצביע עכשיו ימינה. קח את הקצה השמאלי ולמשוך אותו למעלה ומתחת לחור המרכזי ולאחר מכן לחבר אותו לקצה השני. אתה צריך עכשיו לחמנייה שהיא די כמו שושנה.
מרכיבים שתצטרך
Kaiser BunKaiser Bun
בגטבגט
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
מקום 6 לחמניות, צד התפר למטה, על כל אחד המחבתות מוכן. כיסוי עם סרט פלסטיק הוכחה במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
12
כשעה לפני שאתה מוכן לאפות את הלחמניות, מחממים את התנור ל 400 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
13
לחשוף את הבצק ולהעביר את הלחמניות לתנור שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
14
אופים במשך 22 דקות, או עד לחמניות זהובות חום פריך.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
15
הסר מהתנור ולהעביר מתלים חוט מגניב.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד