הטמאלס של אמא טוטוטה
הטמלה של אמא טוטוטה היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך אבקת צ'ילי, מלח, masa harina, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו Tamales הקולומביאני של אמא (Tamales Colombianos de mi Mamá), גבינה עם Tamales צ'ילה קלוי: Tamales de Queso con Rajas, ו Tamales Santafereños o Bogotános (Santa Fe Region Tamales) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים cornhusks בקערה גדולה של מים חמים; לשקול קליפות עם קערה אחרת. להשרות לפחות 30 דקות.
מסננים קליפות; לשטוף עם מים קרים.
קרע 2 cornhusks אורך לתוך 12 (1/2 אינץ ' רחב) רצועות (6 רצועות לכל קליפה).
כדי להכין מילוי, לקצץ שומן חזיר.
שלב את הכמון ואת 4 החומרים הבאים (כמון דרך פפריקה); לשפשף חזיר עם 2 1/4 כפיות תערובת כמון.
מניחים חזיר על מחבת broiler מצופה ספריי בישול; להכניס מדחום בשר חזיר.
אופים ב 400 במשך 30 דקות או עד רשם מדחום 15
לכסות את החזיר באופן רופף עם נייר; לתת לעמוד 10 דקות.
חותכים חזיר חצי לרוחב; לגרוס עם 2 מזלגות.
מחממים מחבת nonstick קטנה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מטגנים 5 דקות או עד מכרז.
מערבבים חזיר, בצל, ותערובת 2 1/4 כפיות כמון.
כדי להכין בצק, לשלב מאסה קרינה, פפריקה, ו 1 כפית מלח בקערה גדולה.
מוסיפים מים ושמן, ערבוב כדי ליצור בצק רך. הפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש קלות 4 עד 5 פעמים. מחלקים את הבצק ל -12 חלקים שווים. עבודה עם מנה 1, למקם את הבצק במרכז קליפה 1. לחץ על הבצק לתוך מלבן 4 x 2 1/2 אינץ', משאיר על גבול 1 1/2 אינץ 'בקצה המחודד וגבול 1 אינץ' בקצה הרחב. סדר על 1/4 כוס מילוי מרכז הבצק. קח 1 צד ארוך של קליפה, לגלגל בצק סביב מילוי, לוודא חותמות בצק סביב מילוי. לקשור 1 רצועת קליפה סביב קצה מחודד של קליפה כדי לאבטח אותו. לקצץ הכל אבל על 1/2 אינץ עודף cornhusk מן הקצה הרחב. חזור על הנוהל עם קליפות שנותרו, בצק, תערובת חזיר.
סדר tamales ב steamer, ולכסות עם מכסה קיטור.
מוסיפים מים למחבת גדולה לעומק של 1 אינץ'; מביאים לרתיחה.
מניחים קיטור במחבת; קיטור חצי tamales במשך 12 דקות או עד הקליפות לקלף משם בצורה נקייה.
הסר tamales מ steamer. חזור על הליך עם tamales הנותרים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.