קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

הטמאלס של אמא טוטוטה

הטמאלס של אמא טוטוטה
הטמלה של אמא טוטוטה היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך אבקת צ'ילי, מלח, masa harina, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו Tamales הקולומביאני של אמא (Tamales Colombianos de mi Mamá), גבינה עם Tamales צ'ילה קלוי: Tamales de Queso con Rajas, ו Tamales Santafereños o Bogotános (Santa Fe Region Tamales) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים cornhusks בקערה גדולה של מים חמים; לשקול קליפות עם קערה אחרת. להשרות לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מסננים קליפות; לשטוף עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
לנקז ולטפוח יבש.
4
קרע 2 cornhusks אורך לתוך 12 (1/2 אינץ ' רחב) רצועות (6 רצועות לכל קליפה).
5
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
כדי להכין מילוי, לקצץ שומן חזיר.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
7
שלב את הכמון ואת 4 החומרים הבאים (כמון דרך פפריקה); לשפשף חזיר עם 2 1/4 כפיות תערובת כמון.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
8
מניחים חזיר על מחבת broiler מצופה ספריי בישול; להכניס מדחום בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
9
אופים ב 400 במשך 30 דקות או עד רשם מדחום 15
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
לכסות את החזיר באופן רופף עם נייר; לתת לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
11
חותכים חזיר חצי לרוחב; לגרוס עם 2 מזלגות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
12
מחממים מחבת nonstick קטנה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
13
מוסיפים בצל; מטגנים 5 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
14
מערבבים חזיר, בצל, ותערובת 2 1/4 כפיות כמון.
מרכיבים שתצטרך
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
15
כדי להכין בצק, לשלב מאסה קרינה, פפריקה, ו 1 כפית מלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תירס מסה)(תערובת תירס מסה)
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
16
מוסיפים מים ושמן, ערבוב כדי ליצור בצק רך. הפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש קלות 4 עד 5 פעמים. מחלקים את הבצק ל -12 חלקים שווים. עבודה עם מנה 1, למקם את הבצק במרכז קליפה 1. לחץ על הבצק לתוך מלבן 4 x 2 1/2 אינץ', משאיר על גבול 1 1/2 אינץ 'בקצה המחודד וגבול 1 אינץ' בקצה הרחב. סדר על 1/4 כוס מילוי מרכז הבצק. קח 1 צד ארוך של קליפה, לגלגל בצק סביב מילוי, לוודא חותמות בצק סביב מילוי. לקשור 1 רצועת קליפה סביב קצה מחודד של קליפה כדי לאבטח אותו. לקצץ הכל אבל על 1/2 אינץ עודף cornhusk מן הקצה הרחב. חזור על הנוהל עם קליפות שנותרו, בצק, תערובת חזיר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
17
סדר tamales ב steamer, ולכסות עם מכסה קיטור.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
18
מוסיפים מים למחבת גדולה לעומק של 1 אינץ'; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
19
מניחים קיטור במחבת; קיטור חצי tamales במשך 12 דקות או עד הקליפות לקלף משם בצורה נקייה.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
20
הסר tamales מ steamer. חזור על הליך עם tamales הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.