והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 731 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך פלפל, גבעול סלרי, עגל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תבשיל בקר סתיו של רייצ'ל ריי עם תפוח, בצל ושום קלוי, תבשיל בקר ביין אדום, ו תבשיל בקר עם יין אדום.
הוראות
1
מחממים את התנור ל-350 אף.
2
חותכים את ראש השום במחצית אופקית לעטוף בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
3
אופים במשך 45 דקות.כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לסחוט את השום ולשים אותו בקערה ו סקווש עם מזלג עד שיש לך משחה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4
מנמיכים את התנור ל 275 F. מלח ופלפל את הבשר ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים 3 כפות שמן זית במחבת רחבה ומאפשרים לחמם היטב.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את רצועות הבייקון וחומים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
7
הסר עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
8
באותו מחבת, מבלי לקחת את שמן הזית ואת השומן שניתנו על ידי בייקון, לטגן את הפטריות, עם טימין, מלח ופלפל. (אם הם לא מתאימים את כל במחבת לטגן לטגן ב 2 קבוצות כדי לא קיטור).
מרכיבים שתצטרך
9
הסר פטריות עם כפית מחוררת ולשמור שומן ומיצים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
10
להבות את המחבת עם חצי היין ולאפשר לאלכוהול להתאדות. שמור.
מרכיבים שתצטרך
11
מעט אבק את הבשר עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
12
בתנור הולנדי, לחמם 4 כפות שמן זית, להוסיף את הבשר ולאטום אותו על כל הצדדים לעשות את זה ב 3 קבוצות כך הבשר מטגן היטב. שמור הסרת אצווה הקודמת של בשר להמשיך עם השני, עד שיש לך השחמה כל חתיכות בשר. תשאיר את הבשר בקערה בצד.
מרכיבים שתצטרך
13
מוסיפים את עלי מרווה ומטגנים במשך 1 דקה, ולאחר מכן מוסיפים את בצל חתוך ושום ומאפשרים צבע עד רק בלונדיני חיוור מאוד.
מרכיבים שתצטרך
14
מוסיפים את החצי השני של היין האדום ואת deglaze המחבת ההולנדית היטב.
מרכיבים שתצטרך
15
מוסיפים את הנוזל שמורות deglazing ואת 1 כף של מחית שום קלוי ומערבבים להתמוסס היטב. אפשר לבוא לרתיחה שוב.
מרכיבים שתצטרך
16
מוסיפים את הבשר, בייקון, פטריות, ערבוב טוב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
17
מוסיף את הסלרי, גזר, ומספיק מלאי לבוא 2/3 מגובה הבשר.
מרכיבים שתצטרך
18
מכסים ומבשלים בתנור ב 275 F במשך 2 עד 3 שעות, ערבוב מעת לעת והוספת מלאי ירקות חם יותר בעת הצורך. כאשר מבושל, הבשר צריך כמעט להתפרק.
מרכיבים שתצטרך
19
להחזיר את התנור ההולנדי לתנור שוב על אש נמוכה בינונית ולבדוק את התיבול עם מלח ופלפל. השליכו את עלי המרווה.
מרכיבים שתצטרך
20
בסיר קטן נפרד, ממיסים את הקמח בשמנת ומוסיפים 1/2 מצקת של רוטב הבשר החם לשמנת ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
21
יוצקים את השמנת בסיר, מפחיתים את החום, מערבבים היטב עד שכל הרוטב מעורבב היטב והבשר מכוסה בו, ומבשלים 4 דקות או עד שהרוטב מתעבה בקמח.
מרכיבים שתצטרך
22
הרכבת העוגה: להעלות את טמפרטורת התנור בחזרה 40
23
חמאה בתחתית צלחת הוכחה תנור, להוסיף שכבה אחת טובה של מחית תפוחי אדמה (על 1/3 של גובה המנה).
מרכיבים שתצטרך
24
מוסיפים את תבשיל הבשר והירקות עם מספיק רוטב כדי להגיע כמעט לפסגה.
מרכיבים שתצטרך
25
נקה את הגבולות של המנה היטב שכבה את בצק עלים. לחץ קלות על הגבול כדי לדבוק בו לצלחת עם סכין חדה מאוד לחתוך סביב הצלחת. בשלב זה אתה יכול להקפיא את המנה אם אתה רוצה. (אתה יכול גם לבחור לעשות אישית או 2 פשטידות חלק או אפילו לשים את הבצק ישירות על התנור ההולנדי-מה שאתה רוצה!)
מרכיבים שתצטרך
26
מברשת קלה את המאפה עם חלמון ביצה, לעשות אחד שלם באמצע עבור קיטור לצאת ולאפות בתנור עד בצק עלים הוא חום זהוב. תהנו!
מרכיבים שתצטרך
27
הנה המתכון למחית הלפת: http://food52.com/recipes/2998_roasted_turnip_and_celery_with_garlic_and_rosemary_infused_potato_mash, או אל תהסס להשתמש האהוב עליך!