הכבד והבצל של לאסי האירי
הכבד והבצל של לאסי האירי הוא מתכון אירופאי שמגיש 4. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 410 קלוריות. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 40 דקות. אם יש לכם גרגרי בויון בקר, בצל, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. . עם כפית מתכונים דומים: כבד ובצל, כבד ובצל עם רוטב, ו כבד ובצל מהאסכולה הישנה.
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים את השום, בצל, פלפל ירוק, פלפל אדום, ופטריות; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, כ 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל. לדחוף תערובת בצל לצד המחבת, ומניחים את החמאה במרכז המחבת.
הוסף כבד של עגל, פרוסה אחת בכל פעם. מכסים ומבשלים עד השחמה קלה, היפוך פרוסות כבד פעם אחת, 5 עד 6 דקות.
חותכים פרוסות כבד לשניים.
לטאטא יחד קמח, מים, ו bouillon בשר בקערה עד בשילוב.
יוצקים תערובת למחבת; מבשלים ומערבבים עד שהרוטב מתעבה, ואז מוסיפים יין אדום. מבשלים עוד 2 דקות.