קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

הכבד והבצל של לאסי האירי

הכבד והבצל של לאסי האירי
הכבד והבצל של לאסי האירי הוא מתכון אירופאי שמגיש 4. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 410 קלוריות. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 40 דקות. אם יש לכם גרגרי בויון בקר, בצל, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. . עם כפית מתכונים דומים: כבד ובצל, כבד ובצל עם רוטב, ו כבד ובצל מהאסכולה הישנה.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים את השום, בצל, פלפל ירוק, פלפל אדום, ופטריות; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, כ 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל. לדחוף תערובת בצל לצד המחבת, ומניחים את החמאה במרכז המחבת.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הוסף כבד של עגל, פרוסה אחת בכל פעם. מכסים ומבשלים עד השחמה קלה, היפוך פרוסות כבד פעם אחת, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
3
חותכים פרוסות כבד לשניים.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
4
לטאטא יחד קמח, מים, ו bouillon בשר בקערה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
500 גרם פרימיום בשר טחון בקר500 גרם פרימיום בשר טחון בקר
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים תערובת למחבת; מבשלים ומערבבים עד שהרוטב מתעבה, ואז מוסיפים יין אדום. מבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
להסיר מהחום ולהגיש.