קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

הכבד והבצל של לאסי האירי

הכבד והבצל של לאסי האירי
הכבד והבצל של לאסי האירי הוא מתכון אירופאי שמגיש 4. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 410 קלוריות. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 40 דקות. אם יש לכם גרגרי בויון בקר, בצל, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. . עם כפית מתכונים דומים: כבד ובצל, כבד ובצל עם רוטב, ו כבד ובצל מהאסכולה הישנה.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים את השום, בצל, פלפל ירוק, פלפל אדום, ופטריות; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, כ 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל. לדחוף תערובת בצל לצד המחבת, ומניחים את החמאה במרכז המחבת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הוסף כבד של עגל, פרוסה אחת בכל פעם. מכסים ומבשלים עד השחמה קלה, היפוך פרוסות כבד פעם אחת, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
3
חותכים פרוסות כבד לשניים.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
4
לטאטא יחד קמח, מים, ו bouillon בשר בקערה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
500 גרם פרימיום בשר טחון בקר500 גרם פרימיום בשר טחון בקר
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים תערובת למחבת; מבשלים ומערבבים עד שהרוטב מתעבה, ואז מוסיפים יין אדום. מבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להסיר מהחום ולהגיש.