הכל בייגלה
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים הר ד ' אובר, אז תנו הזדמנות ל הכל בייגלה. מתכון צמחוני זה משרת 28 . מנה אחת מכילה 193 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קמח, גבינת צ'דר חדה, מלח ים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -2 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. הציון הזה די טוב. נסו בייגלה, בייגלה, ו בייגלה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים בקערה 1 1/2 כוסות מים חמים (110 מעלות פרנהייט עד 115 מעלות פרנהייט), השמרים והאגבה. מניחים בצד 5 דקות.
במעבד מזון המצויד בלהב הבצק, דופק את הקמח המלא, 2 כוסות קמח לכל מטרה ומלח הים.
מוסיפים 1 ביצה ותערובת השמרים ודופק במרווחים של 10 שניות עד שהבצק מתאחד, כ -3 פעימות. הופכים על לוח מקומח. ללוש 10 עד 12 פעמים, להוסיף עד 3/4 כוס קמח נוסף אם הבצק דביק מדי.
חותכים את הבצק ל -4 מנות שוות; מכסים במגבת נקייה.
על לוח מקומח מרדדים חתיכת בצק אחת למלבן בגודל 14 על 11 אינץ', בעובי 1/4 אינץ', כשצד קצר יותר פונה אליכם.
מפזרים 2 כפות צ 'דר על אמצע הבצק; מקפלים את השליש התחתון של הבצק מעל הגבינה, ואז מפזרים עוד 2 כפות צ' דר מעל החלק המקופל. מקפלים את השליש העליון של הבצק מעל הגבינה. מרדדים את הבצק למלבן בגודל 14 על 11 אינץ'.
חותכים לשבע רצועות בגודל 11 על 2 אינץ'.
בזה אחר זה, צבטו את הקצוות הארוכים החתוכים של כל רצועה יחד וגלגלו לחבל בגודל 12 אינץ ' בידיים.
מעבירים את החבל לתבנית מרופדת בנייר אפייה. תפוס את הקצוות והביא אותם זה לזה, ויצר צורת יו, ואז חצה את הקצה השמאלי מעל הקצה הימני כדי ליצור צורת בייגלה. חצו שוב את הקצה השמאלי מעל הימין כדי ליצור טוויסט באמצע.
חזור על הפעולה עם 3 חתיכות הבצק הנותרות והגבינה שנותרה, ומרווח את הבייגלה במרחק של 3 סנטימטרים זה מזה. מניחים בצד למשך 10 עד 15 דקות; מחממים את התנור ל 475 מעלות צלזיוס.
מקציפים את הביצה הנותרת בקערה.
מברישים את הבייגלה בביצה; מפזרים פרג, שומשום, פתיתי בצל ומלח גס.
אופים עד להשחמה, 16 עד 18 דקות, בודקים את הבייגלה כל 5 דקות כדי להימנע מאפיית יתר.