הכנפיים המטוגנות המתובל של Neelys
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל את הכנפיים מטוגנות המתובל של Neelys. מנה אחת מכילה 560 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך קמח, מלח כשר ופלפל, פלפל קאיין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו הכנפיים המטוגנות של פאט, כנפי עוף תאילנדית פיקנטי עם רוטב Habanero פטל (כנפיים PB & J), ו כנפיים חמות מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את מלח תיבול, פתיתי פלפל אדומים, קאיין, תיבול עוף, פלפל לימון 2 כפיות פלפל שחור בקערה קטנה. להפריש 2 כפות תיבול בקערה נפרדת.
יש לשטוף את הכנפיים מתחת למים קרים ולהניח בתבנית אפייה רדודה.
מפזרים את התיבול, ואז מקררים, מכוסה, 1 שעה.
לטאטא את הביצים, רוטב חם, פתיתי פלפל אדומים, קאיין ו 1 כפית פלפל שחור בקערה בינונית.
שים את הקמח בצלחת רדודה או צלחת עוגה.
במטגן עמוק גדול או בתנור הולנדי, מחממים 2 אינץ ' של שמן צמחי עד שמד חום עמוק רושם 350 מעלות F. טובלים את הכנפיים בביצים, ואז בקמח.
מניחים את הכנפיים, שלוש בכל פעם, בשמן החם ומטגנים עד הזהב, 8 עד 10 דקות, מפנה מדי פעם.
העברה לתבנית אפייה מרופדת בנייר מגבת. ודא שהשמן חוזר ל 350 מעלות F לפני הוספת המנה הבאה.
מפזרים את הכנפיים עם תיבול שמורות כדי להפוך אותם חם במיוחד.
מערבבים את השמנת החמוצה, חזרת, רוטב צ ' ילי, קאיין, ומלח ופלפל שחור לפי הטעם.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
כנפי עוף עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.