קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

הכנפיים המטוגנות המתובל של Neelys

הכנפיים המטוגנות המתובל של Neelys
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל את הכנפיים מטוגנות המתובל של Neelys. מנה אחת מכילה 560 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך קמח, מלח כשר ופלפל, פלפל קאיין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו הכנפיים המטוגנות של פאט, כנפי עוף תאילנדית פיקנטי עם רוטב Habanero פטל (כנפיים PB & J), ו כנפיים חמות מטוגנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא את מלח תיבול, פתיתי פלפל אדומים, קאיין, תיבול עוף, פלפל לימון 2 כפיות פלפל שחור בקערה קטנה. להפריש 2 כפות תיבול בקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
מלח מתובלמלח מתובל
פלפל שחורפלפל שחור
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
יש לשטוף את הכנפיים מתחת למים קרים ולהניח בתבנית אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
כנפי עוףכנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מפזרים את התיבול, ואז מקררים, מכוסה, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
1
לטאטא את הביצים, רוטב חם, פתיתי פלפל אדומים, קאיין ו 1 כפית פלפל שחור בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
פלפל שחורפלפל שחור
רוטב חריףרוטב חריף
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
שים את הקמח בצלחת רדודה או צלחת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
3
במטגן עמוק גדול או בתנור הולנדי, מחממים 2 אינץ ' של שמן צמחי עד שמד חום עמוק רושם 350 מעלות F. טובלים את הכנפיים בביצים, ואז בקמח.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
כנפי עוףכנפי עוף
ביצהביצה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
טיגון עמוקטיגון עמוק
תנור הולנדיתנור הולנדי
4
מניחים את הכנפיים, שלוש בכל פעם, בשמן החם ומטגנים עד הזהב, 8 עד 10 דקות, מפנה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
שמן בישולשמן בישול
5
העברה לתבנית אפייה מרופדת בנייר מגבת. ודא שהשמן חוזר ל 350 מעלות F לפני הוספת המנה הבאה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מפזרים את הכנפיים עם תיבול שמורות כדי להפוך אותם חם במיוחד.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
כנפי עוףכנפי עוף
1
מערבבים את השמנת החמוצה, חזרת, רוטב צ ' ילי, קאיין, ומלח ופלפל שחור לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטב צ ' ילירוטב צ ' ילי
חזרתחזרת
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
2
מגישים עם הכנפיים.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
3
צילום: Con Poulos

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע

כנפי עוף עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.