תבשיל תפוחי אדמה אפוי פעמיים
תבשיל תפוחי אדמה פעמיים אפוי יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-14 מנות. מנה אחת מכילה 134 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לך אפיית תפוחי אדמה, עירית, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל תפוחי אדמה אפוי פעמיים, ו תבשיל תפוחי אדמה אפוי פעמיים.
הוראות
בסיר 4 ליטר, מניחים חתיכות תפוחי אדמה ומוסיפים מספיק מים כדי לכסות.
חום לרתיחה; להפחית את החום בינוני-נמוך. קוק חשף 15 עד 20 דקות או עד למכרז.
מחממים תפוחי אדמה על אש נמוכה על 1 דקה כדי יבש תפוחי אדמה, רועד מחבת לעתים קרובות כדי למנוע תפוחי אדמה דבק ושריפה. (זה יעזור להפוך את פירה פלאפי.)
תנור חום עד 177°. ספריי 8 אינץ ' מרובע (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
מוסיפים חלב, מלח ופלפל לתפוחי אדמה. מחית עם מחית תפוחי אדמה עד שלא יישארו גושים. מקציפים שמנת חמוצה, עירית ו 1/2 כוס הגבינה. כפית לתבנית אפייה.
מפזרים עם הנותרים 1 כוס גבינה.
אופים חשפו 10 עד 15 דקות או עד מחומם ביסודיות גבינה מותכת.