קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות30
מגזין

הכרוב האדום המתוק והחמוץ של אמא

הכרוב האדום המתוק והחמוץ של אמא
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? כרוב אדום מתוק חמוץ של אמא יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 81 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, allspice פירות יער, ג'לי דומדמניות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: כרוב אדום חמוץ מתוק, כרוב חמוץ מתוק, ו כרוב אדום חמוץ מתוק.

הוראות

1
באמצעות פומפיה תיבת, מנדולינה, או פומפיה microplane גס, מגררים את הכרוב. בסיר גדול, מחממים את השמן על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מיקרו-מטוסמיקרו-מטוס
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
מנדולינהמנדולינה
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיף את הבצל ואת sauté במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
3
מנמיכים את החום בינוני; מוסיפים את הכרוב והתפוחים ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
תפוחתפוח
4
מוסיפים את גרגרי ערער, allspice פירות יער, ציפורן, עלה דפנה, מלח, פלפל, ג 'לי, חומץ, סוכר, ו 1/2 כוס (120 מ" ל) של מים ומערבבים לשלב. הפעל את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 40 דקות, עד הכרוב הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי Allspiceגרגרי Allspice
גרגרי ערערגרגרי ערער
עלי דפנהעלי דפנה
כרובכרוב
חומץחומץ
ציפורןציפורן
פלפלפלפל
ג'ליג'לי
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
5
הסר את גרגרי ערער, allspice פירות יער, ציפורן, עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי Allspiceגרגרי Allspice
גרגרי ערערגרגרי ערער
עלי דפנהעלי דפנה
ציפורןציפורן
6
מגישים את הכרוב חם או בטמפרטורת החדר. מקררים עד 4 ימים. שאריות יכול גם להיות קפוא במיכל אטום עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
7
קלוריות 94°at 7.6 gsat 1.3 gmono 5.4 gpoly 0.8 gProtein 3.5 gCarbohydrates 33gFiber 5gCholesterol 0mgIron 1.2 mgSodium 180mgPotassium 472mgcalcium 106mg
8
אכילה בצבע
9
Reprinted עם אישור לאכול בצבע: מתכונים טעימים, בריאים לך ולמשפחתך על ידי פרנסס Largeman-Roth. זכויות יוצרים © 2014 Frances Largeman-Roth; photographs © 2014 Quentin Bacon. Published by Stewart, Tabori & Chang, an imprint of ABRAMS.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון