הכריך הקובני האולטימטיבי
אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, כתף חזיר, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 24 דקות. נסו כריך קובני בגריל (כריך קובני), כריך קובני, ו כריך קובני (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
התחל על ידי צלימת כתף החזיר. לקשור את הכתף ב 4 מקומות עם חוט מטבח כך שהוא יחזיק את צורתו בעת בישול או לבקש הקצב שלך לעשות את זה בשבילך. מתבלים את החזיר במלח, פלפל, כמון ואורגנו. הגדר את הבסיס של סיר לחץ על חום נמוך בינוני ולהוסיף 2 ספירה של שמן זית.
מוסיפים שום פתיתי צ ' ילי וכמו השמן מתחמם זה יהיה ריחני להחדיר את השמן.
מוסיפים בצל סביב חזיר וחום מעט לפני הוספת מיץ תפוזים, מיץ ליים, מלאי ועלי דפנה.
לאבטח את המכסה של סיר הלחץ ומבשלים 20 עד 25 דקות בהתאם לגודל של סיר הלחץ שלך. החזיר צריך להיות רך כאשר נעשה. כאשר נעשה לאפשר להתקרר מיצים לפני הסרת חוט חיתוך.
כדי להכין כריכים קובניים, לחם מפוצל לשניים ואז שכבה את הכריך עם חרדל, גבינה, חמוצים, בשר חזיר ואז גבינה שוב (הגבינה מדביקה הכל יחד). מתבלים במלח ופלפל בין שכבות החזיר לחזיר. (אופציונלי: לטפטף קצת של חזיר צלימת נוזל על הבשר גם כן).
כדי לבשל, לחמם מחבת ברזל יצוק גדול או מחבת גריל על חום בינוני מעיל קל עם שמן זית.
מניחים את הכריכים על המחבת העליון עם מחבת כבדה אחרת וכמה משקולות כבדות (לבנים, או פחיות של עגבניות לעבוד היטב). לחץ למטה בחוזקה ומבשל במשך 5 עד 7 דקות לכל צד עד שהכריך דחוס לכשליש מגודלו המקורי והלחם הוא סופר פריך.
מגישים עם שעועית, אורז ושבבי plantain.