הל אפוי אגסים ומשמשים הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 347 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך דבש, משמשים, נבט חיטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: הל אפוי אגסים, מוס יוגורט הל עם משמשים, ו משמשים עלומים עם Vanillan ו הל.
הוראות
1
חותכים חמאה לחתיכות קטנות. במחבת מרובעת של 8 או 9 אינץ', מערבבים חמאה עם שיבולת שועל, נבט חיטה, סוכר חום ושקדים.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵף
נבט חיטה
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
אופים בתנור 350 עד שהתערובת משחימה קלות ופריכה, 10 עד 15 דקות; מערבבים מספר פעמים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בואו מגניב.
4
בינתיים, במחבת 2 עד 3 ליטר, לשלב דבש, מיץ לימון, וניל, תמצית שקדים, הל, משמשים, ו 2 כפות מים. מביאים לרתיחה ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי