הל, לחמניות כתומות מ ' הבית עשה את החורף
הל, לחמניות כתומות מ ' הבית עשה את החורף יכול להיות רק סקוטי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 311 קלוריות. 120 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. זה עובד הכי טוב כמו ארוחת בוקר, והוא נעשה בערך 1 שעה. אם יש לכם מים פריחת תפוז, דבש, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו Brousse גבינה מ ' הבית עשה את החורף, Vol-au-Vent מלא Celeriac שמנת & פטריות בר מ ' בית עשה חורף, ו סלט מנומר עם קינואה, כרישה, בייקון, & Chervil מ ' בית עשה חורף (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הלחמניות: לנפות את הקמח, סוכר, ומלח לקערה.
חותכים את החמאה לחתיכות קטנות ומוסיפים אותה לתערובת הקמח; משתמשים במזלג כדי לעבוד את התערובת לבצק מתפורר.
מוסיפים את החלב, המרמלדה וההל. עבודה התערובת במהירות בקלילות לתוך בצק חלק. לא ללוש יותר מדי זמן או הלחמניות יהיו קשות.
על משטח מקומח קל, מגלגלים את הבצק לעובי 3/4 אינץ '(2 ס " מ). עם חותך או שתיית זכוכית, לחתוך 1 1/2 אינץ '(6 ס " מ) סיבובים.
מניחים אותם על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. אסוף מחדש את השאריות וחתוך עוד סיבובים.
תן את הביסקוויטים לעמוד במשך 15 דקות לפני האפייה, או לעשות אותם בלילה שלפני ולתת להם לנוח במקום קריר.
מחממים התנור ל 232° (240°C). זה חם!
אופים את הלחמניות במשך 12 עד 15 דקות, עד חום זהוב.
הפוך את הזיגוג: בסיר, לחמם את המרמלדה עם 2 כפות מים, מערבבים את ההל, ולאחר מכן לחץ על התערובת דרך מסננת לקערה.
מברשת את הלחמניות עם הסירופ ומפזרים אותם עם גרידה כתומה.
הפוך את השמנת: מקפלים את מי פריחת תפוזים ודבש לתוך mascarpone ו שוט עד אוורירי.
מגישים את הלחמניות עם קרם מסקרפונה.