קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

הלוחש למצנן: הכרובית של אנדרו כרמליני

הלוחש למצנן: הכרובית של אנדרו כרמליני
אם יש לך אגס בשלים מוצקים, חמאה, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פשטידת העוף של אנדרו כרמליני, גריסים ירוקים של אנדרו כרמליני, ו העוף המטוגן של אנדרו כרמליני (מתכונים דומים).

הוראות

1
הגדר מחבת 12 אינץ כבדה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
יוצקים אגוזי לוז. מבשלים, מנענעים את המחבת מדי פעם, עד שעורות הפכו לחומים כהים במקומות והחלו להתפצל, כ -15 דקות. בעוד חם, בזהירות לשפוך אגוזי לוז לתוך מרכז dishtowel נקי. לשפשף יחד כדי להסיר עורות. כאשר אגוזי לוז הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, דק קוצצים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
למחוק מחבת כדי להסיר כל סיביות אגוזי לוז. הגדר מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים חמאה ומבשלים עד מבעבע ומתחיל להפוך חום.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
5
מוסיפים כרובית, מרווה, אגוזי לוז קצוצים, וכמה צביטות נדיבות של מלח ופלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהכרובית רכה ומקורמלת בכתמים, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
6
אגס רבע וליבה לחתוך דק.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
7
מוסיפים אגס ופטרוזיליה לתערובת הכרובית, מערבבים להפצה וטועמים לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
8
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.