קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

הלוחש למצנן: הכרובית של אנדרו כרמליני

הלוחש למצנן: הכרובית של אנדרו כרמליני
אם יש לך אגס בשלים מוצקים, חמאה, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פשטידת העוף של אנדרו כרמליני, גריסים ירוקים של אנדרו כרמליני, ו העוף המטוגן של אנדרו כרמליני (מתכונים דומים).

הוראות

1
הגדר מחבת 12 אינץ כבדה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
יוצקים אגוזי לוז. מבשלים, מנענעים את המחבת מדי פעם, עד שעורות הפכו לחומים כהים במקומות והחלו להתפצל, כ -15 דקות. בעוד חם, בזהירות לשפוך אגוזי לוז לתוך מרכז dishtowel נקי. לשפשף יחד כדי להסיר עורות. כאשר אגוזי לוז הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, דק קוצצים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
למחוק מחבת כדי להסיר כל סיביות אגוזי לוז. הגדר מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מוסיפים חמאה ומבשלים עד מבעבע ומתחיל להפוך חום.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
5
מוסיפים כרובית, מרווה, אגוזי לוז קצוצים, וכמה צביטות נדיבות של מלח ופלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהכרובית רכה ומקורמלת בכתמים, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
6
אגס רבע וליבה לחתוך דק.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
7
מוסיפים אגס ופטרוזיליה לתערובת הכרובית, מערבבים להפצה וטועמים לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
8
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.