קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

הלוחשת קריספר: רטטוי בקרפי כוסמת

הלוחשת קריספר: רטטוי בקרפי כוסמת
הלוחש Crisper: Ratatouille ב קרפים כוסמת יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 634 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 41g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 35 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. גשו לסופר וקנו מלח, חלב, קישואים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו הלוחש Crisper: צנצנת קיסר, הלוחש Crisper: מהו Cucuzza, ו הלוחש Crisper: מה לעשות עם יותר מדי כרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחצית השמן מעל חום בינוני גבוה בסיר 5 ליטר כבד.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את חצילים חתוכים לקוביות, מפזרים את המלח, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
הסר חצילים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
4
לחמם את השמן שנותר בסיר.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים בצל ופלפלים ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתחילים להתרכך, כחמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיף קישואים ומבשלים שתי דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
7
להחזיר חצילים לסיר. לרסק את כל העגבניות עם האצבעות שלך ולהוסיף לסיר יחד עם המיצים שלהם. מערבבים את קאיין, צלפים, וסוכר. מביאים לרתיחה. מכסים חלקית את הסיר, מפחיתים את החום כדי לשמור על רתיחה ומבשלים עד שהירקות רכים מאוד והרוטב התעבה, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שלמותעגבניות שלמות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מגישים חם או בטמפרטורת החדר, כפיות לתוך קרפים. רטטוי שומר היטב במקרר במשך כמה ימים ובדרך כלל טעים אפילו יותר ביום השני.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
1
מניחים את החלב והחמאה בסיר קטן. חם מעל חום בינוני-נמוך עד שהחמאה נמסה. שים בצד כדי להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בקערה של מעבד מזון, לשלב את קמח כוסמת, קמח לכל מטרה, ומלח. דופק לרגע להתמזג. לאחר מכן, עם המנוע פועל, בזהירות לשפוך את החלב והחמאה דרך צינור ההזנה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
קמח כוסמתקמח כוסמת
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיף את הביצים אחד בכל פעם ולעבד עד רק מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
בואו לעמוד במשך 30 דקות.
5
ליד התנור, להגדיר צלחת ארוחת ערב מכוסה במגבת מטבח.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
6
מניחים מחבת קרפ 7 אינץ ' או מחבת nonstick מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
7
מברשת עם שמן צמחי וחום עד עישון.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
8
יוצקים 1/4 גביע הבלילה לתוך המחבת תוך מערבולת המחבת עם היד השנייה שלך כדי להפיץ שכבה דקה של הבלילה באופן שווה על החלק התחתון של המחבת. לבשל במשך כ 3 דקות, עד החלק התחתון הוא השחמה יפה. הפוך ומבשל 1 עד 2 דקות יותר, עד שהצד השני הוא השחמה יפה. החלק את קרפ החוצה על צלחת מכוסה מגבת וחזור עד כל הבלילה משמשת.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
9
מברשת קצת שמן על המחבת לפני בישול כל קרפ. קרפים מבושלים לשמור היטב במקרר במשך יום בערך וגם להקפיא יפה, שכבתי עם נייר שעווה עטוף בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-