קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות47
מגזין

הלזניה של סבתא

הלזניה של סבתא
המתכון לזניה של סבתא יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. במנה עיקרית זו יש 852 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 50 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מחית עגבניות, נקניק, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות), ו לזניה של אנג'לינה Di Carnevale (לזניה לקרנבל).

הוראות

1
בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הצ ' אק ואת sirloin ומבשלים על חום גבוה בינוני, לשבור את הבשר לחתיכות גדולות, עד לא נשאר ורוד.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את השום, אורגנו ופלפל אדום מרוסק ומבשלים עד ריחני. מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים עד הבשר מצופה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את העגבניות והמיצים שלהם ואת רסק העגבניות יחד עם ציר העוף, עלי דפנה, טימין וסוכר. מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מופחת 8 כוסות, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
5
הסירו את עלי המפרץ ואת עלי הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
6
בינתיים, לחמם מחבת גדולה.
7
מוסיפים את בשר הנקניק בחתיכות גדולות ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה ופשוט מבושל דרך, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
לנקז את הנקניק ולשבור אותו לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
9
בקערה גדולה, לשלב את הריקוטה עם פטרוזיליה, בזיליקום ו 1/4 כוס הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים שני שלישים של מוצרלה גרוסה ומתבלים עם מלח ופלפל. הכה בביצה.
מרכיבים שתצטרך
11
מבשלים את האטריות לזניה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
12
מסננים את האטריות ולשטוף מתחת למים קרים. יבש את האטריות בין שכבות של מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
13
מחממים את התנור ל-37
14
מורחים 1 כוס של הרוטב בתחתית צלחת אפיית זכוכית 9-by-13 אינץ'. קו המנה עם 4 אטריות חופפות.
מרכיבים שתצטרך
15
מורחים חצי מתערובת הריקוטה על האטריות, ואז למעלה עם חצי נקניק, 1 1/2 כוסות של הרוטב ועוד 4 אטריות. חזור על שכבות עם הנותרים ריקוטה, נקניק ועוד 1 1/2 כוסות של רוטב. למעלה עם 4 אטריות לכסות עם 1 1/2 כוסות רוטב. לזרוק את כוס 1 הנותרים של מוצרלה עם 1/4 כוס פרמזן הנותרים ומפזרים על הלזניה.
מרכיבים שתצטרך
16
אופים את הלזניה במשך כ 45 דקות, או עד העליון הוא זהב פריך סביב הקצוות ואת המילוי מבעבע.
17
תן ללזניה לנוח 20 דקות לפני ההגשה.

מרכיבים

2(חוֹרֶף)בזיליקום קצוץ דקבזיליקום קצוץ דק23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת0(יכול להיות או להרחיק)פלפל אדום מרוסקפלפל אדום מרוסק1גדולביצה, הוכהביצה, הוכה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה קצוצה דקפטרוזיליה קצוצה דק907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ריקוטה טרייהריקוטה טרייה4(יכול להיות או להרחיק)רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר בקר טחון צ'אקבשר בקר טחון צ'אק227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נתח בשר טחוןנתח בשר טחון680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נקניק איטלקי מתוק, התרמילים הוסרו.נקניק איטלקי מתוק, התרמילים הוסרו.56עגבניות קלופות איטלקיות, קצוץ דק, מיצים שמורותעגבניות קלופות איטלקיות, קצוץ דק, מיצים שמורות12אטריות לזניה מיובשותאטריות לזניה מיובשות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקציר עוף או מרק דל נתרןציר עוף או מרק דל נתרן596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1(יכול להיות או להרחיק)אורגנו מיובש, מתפורראורגנו מיובש, מתפורר1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פרמזן מגוררת טריגבינת פרמזן מגוררת טרי10ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקpound ארוז מלא חלב מוצרלה, מגוררpound ארוז מלא חלב מוצרלה, מגורר1צביטהקמצוץ סוכרקמצוץ סוכר6ענפי קורנית, קשורים יחד עם מיתר מטבחענפי קורנית, קשורים יחד עם מיתר מטבח2(חוֹרֶף)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה794אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Castello di Ama קיאנטי Classico סן לורנצו Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 48 דולר.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 Wine Enthusiast Top 100 של 2018 אדום-אודם טהור. אף פירותי עם דובדבנים ותותים. כמה רמזים שלישוניים מזכירים עור. טעמים של פירות אדומים בשלים, עסיסי, מסקרן וארוך טווח. טאנינים בשלים ועדינים. טעם הלוואי מבטא רעננות תוססת עם הערות של פירות אדומים כהים, אדמה רטובה ועץ.