המתכון לזניה של סבתא יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. במנה עיקרית זו יש 852 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 50 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מחית עגבניות, נקניק, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות), ו לזניה של אנג'לינה Di Carnevale (לזניה לקרנבל).
הוראות
1
בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הצ ' אק ואת sirloin ומבשלים על חום גבוה בינוני, לשבור את הבשר לחתיכות גדולות, עד לא נשאר ורוד.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את השום, אורגנו ופלפל אדום מרוסק ומבשלים עד ריחני. מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים עד הבשר מצופה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את העגבניות והמיצים שלהם ואת רסק העגבניות יחד עם ציר העוף, עלי דפנה, טימין וסוכר. מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מופחת 8 כוסות, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
5
הסירו את עלי המפרץ ואת עלי הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
6
בינתיים, לחמם מחבת גדולה.
7
מוסיפים את בשר הנקניק בחתיכות גדולות ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה ופשוט מבושל דרך, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
לנקז את הנקניק ולשבור אותו לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
9
בקערה גדולה, לשלב את הריקוטה עם פטרוזיליה, בזיליקום ו 1/4 כוס הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים שני שלישים של מוצרלה גרוסה ומתבלים עם מלח ופלפל. הכה בביצה.
מרכיבים שתצטרך
11
מבשלים את האטריות לזניה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
12
מסננים את האטריות ולשטוף מתחת למים קרים. יבש את האטריות בין שכבות של מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
13
מחממים את התנור ל-37
14
מורחים 1 כוס של הרוטב בתחתית צלחת אפיית זכוכית 9-by-13 אינץ'. קו המנה עם 4 אטריות חופפות.
מרכיבים שתצטרך
15
מורחים חצי מתערובת הריקוטה על האטריות, ואז למעלה עם חצי נקניק, 1 1/2 כוסות של הרוטב ועוד 4 אטריות. חזור על שכבות עם הנותרים ריקוטה, נקניק ועוד 1 1/2 כוסות של רוטב. למעלה עם 4 אטריות לכסות עם 1 1/2 כוסות רוטב. לזרוק את כוס 1 הנותרים של מוצרלה עם 1/4 כוס פרמזן הנותרים ומפזרים על הלזניה.
מרכיבים שתצטרך
16
אופים את הלזניה במשך כ 45 דקות, או עד העליון הוא זהב פריך סביב הקצוות ואת המילוי מבעבע.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Castello di Ama קיאנטי Classico סן לורנצו Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 48 דולר.