קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

הלחמניות הכי טובות בעולם! מסקוטלנד לסבוי לארה " ב.

הלחמניות הכי טובות בעולם! מסקוטלנד לסבוי לארה
. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך אבקת אפייה, סוכר, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לחמניות השמנת הטובות בעולם, עוגות שיבולת שועל שוקולד (סקוטלנד), ו ריזוטו כרוב סבוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לנפות את הקמח, אבקת אפייה, סוכר ומלח לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
חותכים בחמאה באמצעות בלנדר מאפה או משפשפים בין האצבעות עד שהוא בגושים בגודל אפונה. מערבבים בדומדמניות.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
4
מערבבים יחד 1/2 כוס חלב ושמנת חמוצה בכוס מדידה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
5
יוצקים בבת אחת לתוך החומרים היבשים, ומערבבים בעדינות עד מעורבב היטב. עיבוד יתר של הבצק מביא לביסקוויטים נוראיים!
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
6
עם ידיים מקורנות, ללטף בצק לתוך כדורים 2 עד 3 אינץ ' לרוחב, תלוי באיזה גודל אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
7
מניחים על תבנית אפייה משומנת, ולשטח קלות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
תנו לביסקוויטים בקושי לגעת אחד בשני.
9
לטאטא יחד את הביצה ו 1 כף חלב.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
צחצח את צמרות הביסקוויטים עם שטיפת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
11
תן להם לנוח כ -10 דקות.
12
אופים במשך 10 עד 15 דקות בתנור שחומם מראש, עד צמרות זהובות חום, לא חום עמוק. לשבור כל לחמניה בנפרד, או לחתוך לשניים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
מגישים עם חמאה או שמנת קרושה ומבחר ריבות-או אפילו רגיל.
מרכיבים שתצטרך
קרם קרושקרם קרוש
חמאהחמאה