הלחמניות הכי טובות בעולם! מסקוטלנד לסבוי לארה " ב.
. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך אבקת אפייה, סוכר, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לחמניות השמנת הטובות בעולם, עוגות שיבולת שועל שוקולד (סקוטלנד), ו ריזוטו כרוב סבוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
לנפות את הקמח, אבקת אפייה, סוכר ומלח לקערה גדולה.
חותכים בחמאה באמצעות בלנדר מאפה או משפשפים בין האצבעות עד שהוא בגושים בגודל אפונה. מערבבים בדומדמניות.
מערבבים יחד 1/2 כוס חלב ושמנת חמוצה בכוס מדידה.
יוצקים בבת אחת לתוך החומרים היבשים, ומערבבים בעדינות עד מעורבב היטב. עיבוד יתר של הבצק מביא לביסקוויטים נוראיים!
עם ידיים מקורנות, ללטף בצק לתוך כדורים 2 עד 3 אינץ ' לרוחב, תלוי באיזה גודל אתה רוצה.
מניחים על תבנית אפייה משומנת, ולשטח קלות.
תנו לביסקוויטים בקושי לגעת אחד בשני.
לטאטא יחד את הביצה ו 1 כף חלב.
צחצח את צמרות הביסקוויטים עם שטיפת הביצים.
אופים במשך 10 עד 15 דקות בתנור שחומם מראש, עד צמרות זהובות חום, לא חום עמוק. לשבור כל לחמניה בנפרד, או לחתוך לשניים.
מגישים עם חמאה או שמנת קרושה ומבחר ריבות-או אפילו רגיל.