קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

הלחמניות הכתומות של סבתא עם ציפוי גבינת שמנת כתום

הלחמניות הכתומות של סבתא עם ציפוי גבינת שמנת כתום
הלחמניות הכתומות של סבתא עם ציפוי גבינת שמנת כתום נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה 116 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצה, חמאה, קיצור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 7%. מתכונים דומים: לחמניות קינמון שמנת חמוצה, עם ציפוי גבינת שמנת תפוזים, לחמניות קינמון בטטה עם ציפוי גבינת שמנת תפוזים, ו עוגת פרג מנומנמת כתומה עם ציפוי גבינת שמנת כתום ממוסמר.

הוראות

1
ממיסים שמרים במים חמים ומיץ תפוזים חם בקערה.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
בואו לעמוד עד שמרים מתרכך ומתחיל ליצור קצף שמנת, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מקציפים חלב חם, קיצור, 1/4 כוס סוכר לבן, ביצה, ומלח יחד בקערה נפרדת. מערבבים תערובת שמרים לתוך תערובת חלב.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מוסיפים מספיק קמח לתערובת כדי ליצור בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש עד חלק וגמיש, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
5
משמנים קערה גדולה ושני סדינים אפייה 11x7x2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מניחים בצק בקערה המשומנת והופכים את הבצק למעייל את כל הצדדים. מכסים את הקערה בניילון נצמד או במגבת נקייה ומניחים לעלייה במקום חם עד שהבצק יוכפל, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
אגרוף בצק למטה ולחלק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
8
רול כל חצי על משטח מקומח בקלילות יצירת מלבנים 2 15x10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מערבבים 1 כוס סוכר לבן, 1/2 כוס חמאה מרוככת, ו 2 כפות גרידת תפוזים בקערה עד חלקה; להפיץ חצי המילוי על כל מלבן בצק.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
10
מגלגלים כל מלבן סביב המילוי, בסגנון רול ג ' לי, החל בקצה הארוך יצירת יומן.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
חותכים כל יומן לתוך 15 לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
12
סדר לחמניות על סדיני אפייה מוכנים. מכסים את יריעות האפייה בניילון נצמד ומאפשרים לגלילים לעלות עד להכפלת גודלם, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
13
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
14
הסר לעטוף פלסטיק מסדינים אפייה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
15
אופים לחמניות בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
16
מקציפים סוכר, גבינת שמנת, 3 כפות חמאה מרוכך, מיץ תפוזים, ו 2 כפיות גרידת תפוזים בקערה עד ציפוי חלק.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
גרידה כתומהגרידה כתומה
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
17
מורחים ציפוי על לחמניות חמות.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי