הליבוט אלוהי
הליבוט אלוהי נטול גלוטן,, pescatarian, ו דל פחמימות, ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 467 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. אם יש לך מלח, פלפל, בצל מטוגן צרפתי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. . , שהוא מוצק. נסו הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב), דלעת אלוהית, ו קציץ בשר אלוהי (מתכונים דומים).
הוראות
בצלחת רדודה, מערבבים את שמן הזית, החמאה, מיץ לימון, חרדל יבש, מלח ופלפל.
מניחים את הליבוט הקוביות בצלחת, ומאפשרים להשרות במשך 45 דקות במקרר.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מעבירים את תערובת הליבוט והמרינדה לתבשיל תבשיל.
מורחים את השמנת החמוצה על הליבוט, מפזרים גבינת פרמזן, ומעל עם בצל מטוגן צרפתי.
אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד דגים הוא flaked בקלות עם תערובת מזלג ומרינדה הוא מבעבע.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.