קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

הליבוט אלוהי

הליבוט אלוהי
הליבוט אלוהי נטול גלוטן,, pescatarian, ו דל פחמימות, ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 467 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. אם יש לך מלח, פלפל, בצל מטוגן צרפתי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. . , שהוא מוצק. נסו הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב), דלעת אלוהית, ו קציץ בשר אלוהי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בצלחת רדודה, מערבבים את שמן הזית, החמאה, מיץ לימון, חרדל יבש, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מניחים את הליבוט הקוביות בצלחת, ומאפשרים להשרות במשך 45 דקות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מעבירים את תערובת הליבוט והמרינדה לתבשיל תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
5
מורחים את השמנת החמוצה על הליבוט, מפזרים גבינת פרמזן, ומעל עם בצל מטוגן צרפתי.
מרכיבים שתצטרך
בצל מטוגן צרפתיבצל מטוגן צרפתי
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
הליבוטהליבוט
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
6
אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד דגים הוא flaked בקלות עם תערובת מזלג ומרינדה הוא מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.