קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות16
מגזין

הליבוט אלסקה וסלמון גפילטע פיש טריין של אללין גודריץ' (Pareve)

הליבוט אלסקה וסלמון גפילטע פיש טריין של אללין גודריץ' (Pareve)
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לך גזר, מים, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה היהודית הזו. מתכונים דומים: Alaskan הליבוט, סלמון Roulade סרטן, סלמון גפילטע פיש, ו טרין דג לבן עם ביצי סלמון ושמיר.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 163°. משמנים מחבת 12 כוסות עם המרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים את הדגים לחתיכות גדולות, ומניחים בקערה של מעבד מזון. דופק על 20 פעמים, לא פירה, אבל לטחון בסדר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים בקערה של מיקסר חשמלי.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחממים את השמן במחבת גדולה, ומטגנים את הבצל על חום בינוני-נמוך עד רך ושקוף.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
בואו מגניב.
6
לתערובת הדגים, מוסיפים את הבצל, הביצים, 2 כוסות מים קרים, ארוחת מצות, מלח, פלפל לבן, סוכר ומיץ לימון. הכה במערבל החשמלי במהירות בינונית, באמצעות מצורף משוט, במשך כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
7
מוסיפים את שמיר, ואת grate בגזר; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
8
יוצקים את התערובת לתוך מחבת שמנת. להחליק את החלק העליון עם מרית, ולכסות בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
9
מניחים מחבת גדולה מלאה במים שכמעט רותחים ומגיע לפחות באמצע הדרך את הצדדים של מחבת bundt.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
10
אופים בתנור במשך 1 שעה, או עד שהמרכז מוצק. מגניב במשך 5 דקות, או עד עובש הוא מגניב למגע. תריץ סכין בקצוות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
11
מניחים צלחת הגשה שטוחה על גבי, ולאחר מכן להתהפך, הפיכת התבנית על הצלחת. אם התבנית לא יוצאת בקלות, לתת את הצלחת לרעוד. אתה צריך להרגיש או לשמוע את זה נותן.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
12
מקררים למשך כמה שעות או לילה. פרוסה כפי שהיית טורט, ומשמש כמתאבן.
13
מקשטים עם הפטרוזיליה ושמיר שנותר, ומגישים עם חזרת אדומה.
מרכיבים שתצטרך
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
14
לינדה אמסטר, אד, ספר הבישול של פסח בניו יורק טיימס.וויליאם מורו ושות'.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.