הליבוט בגריל עם פלפל מתוק וסלט בלסמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 231 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה מושלם עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, שן שום, שמן זית extravirgin, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 87%. מתכונים דומים: פלפל מתוק סלט שעועית בלסמית, חציל בגריל וסלט גבינת מנצ'גו עם בזיליקום טרי וזיגוג פלפל בלסמי-שחור, ו הליבוט פסיפי בגריל עם קומפוט ריבס ותותים בלסמיים.
הוראות
1
הכן גריל.
ציוד שתשתמש בו
גריל
2
חותכים פלפלים לחצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
זרעים
3
מניחים חצאי פלפל, צד העור למטה, על קרש חיתוך או משטח עבודה; לשטח עם היד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
4
מניחים חצאי פלפל על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 12 דקות או עד מושחר.
הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.