הליבוט בגריל עם שלושה פלפל רליש
הליבוט בגריל עם שלושה פלפל רליש הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 68 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ בלסמי, פילה הליבוט, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. נסו הליבוט עם פלפל אדום ועוגת זית, הליבוט צרוב במחבת עם פלפל חריף, ו הליבוט עם עגבניות בגריל ותבלינים זית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
כדי להכין להתענג, מעיל פלפל חתיכות עם תרסיס בישול.
מניחים חתיכות פלפל על מתלה גריל; גריל 3 דקות בכל צד או עד חרוך קלות.
הסר מן הגריל; מגניב מעט. קוצצים גס חתיכות פלפל.
שלב פלפלים קצוצים, פטרוזיליה, הבא 6 מרכיבים; להפריש.
כדי להכין דגים, מברשת 1 כף שמן באופן שווה על פני דגים.
מפזרים דגים באופן שווה עם טימין, 3/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל שחור.
מניחים דגים על מתלה גריל; גריל 4 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.