הליבוט ב ארטישוק מרק עגבניות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 322 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. גשו לסופר וקנו מלח, יין, עגבניות שימורים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. עם כפית ציון של 99% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: הליבוט במרק ארטישוק ועגבניות, 5 מרכיב הפאן צרוב הליבוט עם לבבות ארטישוק מרק זעפרן, ו הליבוט במרק עגבניות שיטאקי.
הוראות
1
טפטוף 1 כף שמן זית על ההליבוט ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורק
הליבוט
2
מחממים מחבת גריל על חום גבוה. מבשלים את הדג על מחבת הגריל עד רק מבושל דרך, כ 4 דקות לכל צד, בהתאם לעובי.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
3
בסיר בינוני, מחממים את 3 כפות שמן זית על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיפים את שאלוט ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
5
מוסיפים את השום ואת הארטישוקים ומבשלים עד חום זהוב, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
שום גויה®
6
מוסיפים את היין הלבן ומערבבים, מגרדים את החלקים החומים מתחתית המחבת בכפית עץ.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את מרק העוף, עגבניות ומיץ, טימין, ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
8
מצקת את מרק הארטישוק והעגבניות לקערות רדודות. למעלה עם הליבוט בגריל.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
הליבוט
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.