הליבוט במרק ארטישוק ועגבניות
הליבוט ב ארטישוק מרק עגבניות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 322 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. גשו לסופר וקנו מלח, יין, עגבניות שימורים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. עם כפית ציון של 99% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: הליבוט במרק ארטישוק ועגבניות, 5 מרכיב הפאן צרוב הליבוט עם לבבות ארטישוק מרק זעפרן, ו הליבוט במרק עגבניות שיטאקי.
הוראות
טפטוף 1 כף שמן זית על ההליבוט ומתבלים במלח ופלפל.
מחממים מחבת גריל על חום גבוה. מבשלים את הדג על מחבת הגריל עד רק מבושל דרך, כ 4 דקות לכל צד, בהתאם לעובי.
בסיר בינוני, מחממים את 3 כפות שמן זית על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את השום ואת הארטישוקים ומבשלים עד חום זהוב, כ 5 דקות.
מוסיפים את היין הלבן ומערבבים, מגרדים את החלקים החומים מתחתית המחבת בכפית עץ.
מוסיפים את מרק העוף, עגבניות ומיץ, טימין, ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל. להביא לרתיחה.
מצקת את מרק הארטישוק והעגבניות לקערות רדודות. למעלה עם הליבוט בגריל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.