קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות17
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

הליבוט ההודי מתובל בפילו

הליבוט ההודי מתובל בפילו
הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו פילו הודי מתובל וסלמון מעושן נפוליאון, הליבוט ההודי מתובל ביוגורט, ו קארי הליבוט הודי מתובל שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפילו ההודי מתובל ב פילו (מגיש 4) 4 6-8 פילה עוז של הליבוט, עור ועצמות removed1 חבילת בצק פילו, מופשר על פי directions1 / 2 כפית זרע חילבה הקרקע 1/2 כפית זרעי חרדל חום seeds2 כפית קרקע cumin2 כפית אדמת coriander1/2 כפית מלח
מרכיבים שתצטרך
חילבה קרקעיתחילבה קרקעית
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
הליבוטהליבוט
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
שמן זית sprayI אוהב דגים. כאשר אני מכין דגים בבית, אני בדרך כלל פאן מטגנים אותו במחבת מצופה 1/8 אינץ ' של שמן, המאפשר צד אחד לפריך. אני חייב לחלוק את המתכון האהוב עליי לסלמון שהוכן בדרך זו. דרך אחת אני מדי פעם לנער את הדברים על ידי עטיפתו בצק פילו ואפייה אותו בתנור. זה לוקח לא יותר זמן והוא וריאציה נחמד הכנה אופיינית יותר. אני אוהב תבלינים הודיים וחושב שהם הולכים טוב במיוחד עם דגים. הליבוט הוא האהוב עליי עבור מרקם מוצק אך קשקשי וטעם שאינו חשוד. פילו יכול להיות קצת הפכפך: הטריק הוא לעבוד במהירות ולשמור על פילו מכוסה במטלית לחה בזמן שאתה עובד. המתכון הפשוט הזה הוא הקדמה נחמדה לפילו אם מעולם לא השתמשת בו.תייבש את הדג. עובד במהירות, להניח גיליון פילו אחד על הדלפק עם צד קצר פונה קדימה. רסס בשמן זית. למעלה עם גיליון שני של בצק פילו. ריסוס עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הליבוטהליבוט
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מניחים חתיכה אחת של דגים אופקית על הסדין ליד תחילת מאפה קרוב אליך, על שני סנטימטרים מהקצה. מתבלים בנדיבות בתערובת תבלינים ומפזרים מלח. מקפלים צדדים על גבי דגים ולאחר מכן מגלגלים לאט דגים ממך כדי encase לחלוטין בבצק. סדר תפר בצד מנות למטה על גיליון אפייה שאינו מקל. רסס בשמן זית. חזור עם הפילה שנותר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
אופים במשך 15 דקות עד פילו הוא זהב דגים מבושלים דרך.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.