הפילו ההודי מתובל ב פילו (מגיש 4) 4 6-8 פילה עוז של הליבוט, עור ועצמות removed1 חבילת בצק פילו, מופשר על פי directions1 / 2 כפית זרע חילבה הקרקע 1/2 כפית זרעי חרדל חום seeds2 כפית קרקע cumin2 כפית אדמת coriander1/2 כפית מלח
מרכיבים שתצטרך
חילבה קרקעית
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
הליבוט
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
שמן זית sprayI אוהב דגים. כאשר אני מכין דגים בבית, אני בדרך כלל פאן מטגנים אותו במחבת מצופה 1/8 אינץ ' של שמן, המאפשר צד אחד לפריך. אני חייב לחלוק את המתכון האהוב עליי לסלמון שהוכן בדרך זו. דרך אחת אני מדי פעם לנער את הדברים על ידי עטיפתו בצק פילו ואפייה אותו בתנור. זה לוקח לא יותר זמן והוא וריאציה נחמד הכנה אופיינית יותר. אני אוהב תבלינים הודיים וחושב שהם הולכים טוב במיוחד עם דגים. הליבוט הוא האהוב עליי עבור מרקם מוצק אך קשקשי וטעם שאינו חשוד. פילו יכול להיות קצת הפכפך: הטריק הוא לעבוד במהירות ולשמור על פילו מכוסה במטלית לחה בזמן שאתה עובד. המתכון הפשוט הזה הוא הקדמה נחמדה לפילו אם מעולם לא השתמשת בו.תייבש את הדג. עובד במהירות, להניח גיליון פילו אחד על הדלפק עם צד קצר פונה קדימה. רסס בשמן זית. למעלה עם גיליון שני של בצק פילו. ריסוס עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
סטייקים של ניו יורק
הליבוט
מיונז, ועוד, לפי הצורך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ממתק תמנון בריט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים חתיכה אחת של דגים אופקית על הסדין ליד תחילת מאפה קרוב אליך, על שני סנטימטרים מהקצה. מתבלים בנדיבות בתערובת תבלינים ומפזרים מלח. מקפלים צדדים על גבי דגים ולאחר מכן מגלגלים לאט דגים ממך כדי encase לחלוטין בבצק. סדר תפר בצד מנות למטה על גיליון אפייה שאינו מקל. רסס בשמן זית. חזור עם הפילה שנותר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ממתק תמנון בריט
10 לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
אופים במשך 15 דקות עד פילו הוא זהב דגים מבושלים דרך.
הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.