הליבוט הצלוי השני
אם יש לכם בזיליקום, רוזמרין, פילה הליבוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה מעולה. הליבוט בגריל מתובל בצ'ילי עם רוטב תירס צלוי, הליבוט בגריל עם רוטב קארי תירס-קוקוס ועגבניות צ'אטני דובדבן בגריל, ו הליבוט בגריל עם פלפל אדום בגריל האריסה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מניחים פילה הליבוט בתבנית אפייה רדודה. בקערה, להקציף יחד את שמן זית, מיץ ליים, טימין, בזיליקום, אורגנו ורוזמרין.
יוצקים מרינדה על דגים, מכסים, ומקררים 2 עד 4 שעות.
מחממים גריל לחום בינוני. התאם גובה באח בין 4 ו 6 אינץ ' ממקור חום.
הסר הליבוט מן המנה, ולהשליך מרינדה. מבשלים 5 דקות לכל צד, או עד דגים ניתן בקלות flaked עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![יין פינו גריג ' יו FitVine]()
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.