הליבוט ומרק בטטה
הליבוט ומרק בטטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 317 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. גשו לסופר וקנו חוטי זעפרן, קצפת, הליבוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו הליבוט עם צ'יפס בטטה ולימון, מרק בטטה, ו מרק בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים שמן זית למחבת 4 עד 6 ליטר מעל חום בינוני גבוה; להוסיף נקניקיות אנדוויל, פרוס 1/4 אינץ ' עבה, ומערבבים לעתים קרובות עד תחילת חום.
מוסיפים בצל, קלופים וקצוצים, ומערבבים לעתים קרובות עד לצליעה.
מוסיפים חוטי זעפרן, מרק עוף, בטטה, קלופים וחותכים לחתיכות 1/2 אינץ'. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים עד בטטה הוא בקושי רך כאשר פירסינג, על 5 דקות. מערבבים שמנת מתוקה ומלח ופלפל לפי הטעם.
בינתיים, לשטוף הליבוט יבש לטפוח; לחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
להניח נתחים על גבי מרק, כיסוי, ומבשלים עד הליבוט הוא אטום אבל עדיין לח למראה במרכז (לחתוך חתיכה כדי לבדוק), כ 10 דקות. מערבבים בעדינות מרק. מצקת לתוך קערות ומקשטים עם בצל ירוק פרוס דק.
זיווג יין: ארניס, לבן איטלקי תוסס (פירוש השם הוא "נבל קטן"), הוא התאמה כמעט מושלמת עבור מרק הליבוט, אם כי עשיר במינרלים, ריזלינג יבש ארומטי עובד גם כן.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו FitVine. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.