הליבוט וסלט תירס עם ויניגרט עגבניות "שבור" עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 587 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו טרגון, שמן זית כתית מעולה, שעועית לימה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו ירושה עגבניות & סלט אבטיח עם ויניגרט תירס, סלט תירס, עגבניות ואבוקדו עם ויניגרט בייקון, ו ירושה עגבניות & סלט אבטיח עם ויניגרט תירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
הליבה עגבניות, לחתוך לחתיכות, ומניחים בבלנדר. להתמזג עד מחית. מסננים דרך מסננת לקערה. אתה צריך על 1 כוסות טהורות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
מסננת
קערה
2
חום 1 כף שמן זית בסיר בינוני לא מגיב עד חם.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
להוסיף את השום ואת לטגן בקצרה עד חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
שום
4
מוסיפים את רסק העגבניות ומביאים לרתיחה. מבשלים בעדינות על 5 דקות. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה. זרוק את המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
מחית עגבניות
ציוד שתשתמש בו
מסננת
קערה
5
יש לשטוף את הסיר, להחזיר את מיץ העגבניות למחבת, ולהביא לרתיחה. מבשלים ומתח פעמיים יותר עד מיץ עגבניות הוא עבה כמו שמנת כבדה, על 15 דקות זמן הבישול הכולל. הקפד להנמיך את החום כמו התערובת מתעבה כדי למנוע חריכה. אתה צריך לשתות כוס מיץ עגבניות חלק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ עגבניות
שמנת כבדה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מחבת
6
מוסיפים 1 כף מיץ לימון וטעם למלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ לימון
7
יוצקים 1 כף שמן זית לתוך בקבוק זכוכית קטן, נקי עם פקק מערבולת כדי מעיל בפנים. מסננים את מיץ העגבניות לתוך הבקבוק.
מרכיבים שתצטרך
מיץ עגבניות
שמן זית
8
תן לזה להתקרר לטמפרטורת החדר.
9
מוסיפים 2 כפות שמן זית. לא לנער או לערבב!
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
10
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים מלח.
מרכיבים שתצטרך
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
11
מוסיפים את התירס ומבשלים רק עד מכרז, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס
12
להסיר ולהניח בצד. מבשלים את השעועית באותו מים רק עד רך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
מים
13
ניקוז. אם משתמשים בפאבלות, לקלף אותם. כאשר התירס הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך את הגרעינים מן הקורים. לזרוק יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
תירס
ציוד שתשתמש בו
קערה
14
בצנצנת נקייה עם מכסה, לנער יחד את החומץ, טרגון, 3 כפות של חתיכות פרושוטו, ו 6 כפות של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
שמן זית
טרגון
חומץ
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
15
יוצקים מספיק רוטב על תירס ושעועית כדי מעיל, לזרוק היטב, וטעם לתיבול. התאם עם מלח, פלפל, ועוד רוטב לפי הצורך. מניחים בצד כדי להשרות במשך כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
פלפל
שעועית
תירס
מלח
16
מתבלים את הדגים משני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
דגים
17
מחממים את 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
18
מוסיפים את הדגים ומבשלים עד חום בצד הראשון, על 3 דקות. להסתובב ולהמשיך לבשל עד אטום לאורך כל, כ 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
דגים
19
הסר מהמחבת ולשמור חם.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
20
כאשר מוכן לשרת, ערימת תערובת התירס על מגש או לחלק בין 4 צלחות גדולות. מסדרים את הדגים על גבי הסלטים. לנער את בקבוק ויניגרט עגבניות בעדינות. אתה לא רוצה את התערובת כדי emulsify, אבל יש טיפות נפרדות מושעה בתוך השמן.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
עגבנייה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
תירס
דגים
שמן בישול
21
כף או לנער על 1 כף של ויניגרט עגבניות שבור על כל פיסת הליבוט ולאחר מכן לטפטף או לנער יותר ויניגרט עגבניות סביב הקצוות של מגש או צלחות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות פינוט גרי סקייפול. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.