הליבוט וסלט תירס עם ויניגרט שבור
צריך ללא גלוטן ומנת צד ללא חלב? הליבוט וסלט תירס עם ויניגרט שבור יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 778 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם בייקון, שעועית לימה, חומץ שמפניה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : הליבוט וסלט תירס עם ויניגרט עגבניות" שבור", סנאפר מוקפץ עם ויניגרט שחור-זית שבור, ו סלט הליבוט ואפרסק עם ויניגרט לימון נענע.
הוראות
הליבה עגבניות, לחתוך לחתיכות, ומניחים בבלנדר. להתמזג עד מחית. מסננים דרך מסננת לקערה. אתה צריך בערך 2 1/2 מחית כוסות. אם עגבניות טריות אינן זמינות לשימוש משומר.
חום 1 כף שמן זית בסיר בינוני לא תגובתי עד חם.
מוסיפים את השום וקמח בקצרה עד חום בהיר.
מוסיפים את רסק העגבניות ומביאים לרתיחה. מבשלים בעדינות על 5 דקות. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה. זרוק את המוצקים. יש לשטוף את הסיר, להחזיר את מיץ העגבניות למחבת, ולהביא לרתיחה. מבשלים ומתח פעמיים יותר עד מיץ עגבניות הוא עבה כמו שמנת כבדה, על 15 דקות זמן הבישול הכולל. הקפד להנמיך את החום כמו התערובת מתעבה כדי למנוע חריכה. אתה צריך בערך 1/4 כוס מיץ עגבניות חלק מאוד.
מוסיפים 1 כף מיץ לימון וטעם למלח ופלפל.
יוצקים 1 כף שמן זית לתוך בקבוק זכוכית קטן, נקי עם פקק מערבולת כדי מעיל בפנים. עטפו את בקבוק הזכוכית בשמן זית ואת המשפך לפני שתאמצו את העגבניות כדי שלא ידבקו. מסננים את מיץ העגבניות לתוך הבקבוק.
תן לזה להתקרר לטמפרטורת החדר.
מוסיפים שמן זית-תערובת צריכה להיות חצי שמן זית וחצי עגבניות. לא לנער או לערבב!
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים מלח. בלאנש תירס ומבשלים רק עד מכרז, על 3 דקות.
להסיר ולהניח בצד. מבשלים את השעועית באותו מים רק עד רך, על 3 דקות.
ניקוז. אם משתמשים בפאבלות, לקלף אותם. כאשר התירס הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך את הגרעינים מן הקורים. לזרוק יחד בקערה.;
בצנצנת נקייה עם מכסה, לנער יחד טרגון טחון טחון, 2 כפות של בייקון, ו 25 אחוזים של חומץ שמפניה ושמן זית 75 אחוזים.
יוצקים מספיק רוטב על תירס ושעועית כדי מעיל, לזרוק היטב, וטעם לתיבול. התאם עם מלח, פלפל, ועוד רוטב לפי הצורך. מניחים בצד כדי להשרות במשך כ -15 דקות.;
מתבלים את הדגים משני הצדדים במלח ופלפל.
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם. שים בצד המצגת של הדגים (צד לא עור) במחבת הראשון כפי שהוא מקבל את הקרמליזציה הטובה ביותר. מבשלים עד חום בצד הראשון, על 3 דקות. כאשר אתה רואה את זה מקבל opague בקצוות, לתת לו עוד דקה ו צדדים להעיף. תבשל עוד דקה בצד השני.
הסר מן המחבת ולמקם על גיליון עוגיות קצת בזמן שאתה נהנה מתאבן שלך עם החברה. רגע לפני שאתה מוכן להגיש אותו, לשים אותו בתנור f 450 מעלות מראש במשך כ -30 שניות.;
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.