קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות62
מגזין

הליבוט וסלט תירס עם ויניגרט שבור

הליבוט וסלט תירס עם ויניגרט שבור
צריך ללא גלוטן ומנת צד ללא חלב? הליבוט וסלט תירס עם ויניגרט שבור יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 778 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם בייקון, שעועית לימה, חומץ שמפניה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : הליבוט וסלט תירס עם ויניגרט עגבניות" שבור", סנאפר מוקפץ עם ויניגרט שחור-זית שבור, ו סלט הליבוט ואפרסק עם ויניגרט לימון נענע.

הוראות

1
הליבה עגבניות, לחתוך לחתיכות, ומניחים בבלנדר. להתמזג עד מחית. מסננים דרך מסננת לקערה. אתה צריך בערך 2 1/2 מחית כוסות. אם עגבניות טריות אינן זמינות לשימוש משומר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
חום 1 כף שמן זית בסיר בינוני לא תגובתי עד חם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מוסיפים את השום וקמח בקצרה עד חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4
מוסיפים את רסק העגבניות ומביאים לרתיחה. מבשלים בעדינות על 5 דקות. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה. זרוק את המוצקים. יש לשטוף את הסיר, להחזיר את מיץ העגבניות למחבת, ולהביא לרתיחה. מבשלים ומתח פעמיים יותר עד מיץ עגבניות הוא עבה כמו שמנת כבדה, על 15 דקות זמן הבישול הכולל. הקפד להנמיך את החום כמו התערובת מתעבה כדי למנוע חריכה. אתה צריך בערך 1/4 כוס מיץ עגבניות חלק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים 1 כף מיץ לימון וטעם למלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
6
יוצקים 1 כף שמן זית לתוך בקבוק זכוכית קטן, נקי עם פקק מערבולת כדי מעיל בפנים. עטפו את בקבוק הזכוכית בשמן זית ואת המשפך לפני שתאמצו את העגבניות כדי שלא ידבקו. מסננים את מיץ העגבניות לתוך הבקבוק.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
משפךמשפך
7
תן לזה להתקרר לטמפרטורת החדר.
8
מוסיפים שמן זית-תערובת צריכה להיות חצי שמן זית וחצי עגבניות. לא לנער או לערבב!
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
סוכר אדום גססוכר אדום גס
9
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים מלח. בלאנש תירס ומבשלים רק עד מכרז, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
להסיר ולהניח בצד. מבשלים את השעועית באותו מים רק עד רך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
11
ניקוז. אם משתמשים בפאבלות, לקלף אותם. כאשר התירס הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך את הגרעינים מן הקורים. לזרוק יחד בקערה.;
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
בצנצנת נקייה עם מכסה, לנער יחד טרגון טחון טחון, 2 כפות של בייקון, ו 25 אחוזים של חומץ שמפניה ושמן זית 75 אחוזים.
מרכיבים שתצטרך
(אונקיה אחת לפי משקל, בערך 4 עד 6 ענפים)(אונקיה אחת לפי משקל, בערך 4 עד 6 ענפים)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
סוכר אדום גססוכר אדום גס
13
יוצקים מספיק רוטב על תירס ושעועית כדי מעיל, לזרוק היטב, וטעם לתיבול. התאם עם מלח, פלפל, ועוד רוטב לפי הצורך. מניחים בצד כדי להשרות במשך כ -15 דקות.;
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
14
מתבלים את הדגים משני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
15
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם. שים בצד המצגת של הדגים (צד לא עור) במחבת הראשון כפי שהוא מקבל את הקרמליזציה הטובה ביותר. מבשלים עד חום בצד הראשון, על 3 דקות. כאשר אתה רואה את זה מקבל opague בקצוות, לתת לו עוד דקה ו צדדים להעיף. תבשל עוד דקה בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
הסר מן המחבת ולמקם על גיליון עוגיות קצת בזמן שאתה נהנה מתאבן שלך עם החברה. רגע לפני שאתה מוכן להגיש אותו, לשים אותו בתנור f 450 מעלות מראש במשך כ -30 שניות.;
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.