הליבוט מאודה עם סלט קינואה לימון זית
הליבוט מאודה עם סלט קינואה לימון זית הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 136 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גרידת לימון, פילה הליבוט במרכז לחתוך, קינואה לימון חריף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: הליבוט צלוי עם קינואה ירוקה עם זיתים חמוצים ולימון פיקנטי, הליבוט בגריל עם סלט עשבי תיבול ומאייר לימון-סלסה זית ירוקה, ו ברוקולי מאודה עם שמן זית, שום ולימון.
הוראות
בקערה בינונית מערבבים יחד זיתים, פטרוזיליה, גרידת לימון ושמן זית.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו