הליבוט מושחר עם Remoulade נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 231 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. גשו לסופר וקנו פלפל טחון, מלח, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 62%. נסו שרימפס מושחר לעטוף עם בייקון מנגל ו Chajun Remoulade, הליבוט מטוגן במחבת עם Rémoulade, ו הליבוט מושחר (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין רוטב, לשלב הראשון 8 מרכיבים בקערה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
כדי להכין דגים, לשלב פפריקה ו 7 החומרים הבאים (באמצעות פלפל אדום).
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
נוזל-אונקיות מים טריים
ממתק תמנון בריט
3
מפזרים דגים באופן שווה עם תערובת תיבול.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
ממתק תמנון בריט
4
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להוסיף דגים למחבת; לטגן 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.