הליבוט מצופה פקאן ברוטב שמנת דיז'ון
הליבוט מצופה פקאן עם רוטב קרם דיז'ון הוא pescatarian ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 321 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך קמח, פילה הליבוט, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו הליבוט מצופה שומשום ברוטב שמנת Poblano, דיז'ון והרב פנקו-הליבוט מצופה פירורים, ו Panko מצופה בשר חזיר Tenderloin עם רוטב קרם Dijon (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, מלח ופלפל בקערה רדודה.
להקציף חרדל וביצים בקערה רדודה אחרת.
מערבבים פקאנים ופירורי לחם בקערה רדודה שלישית.
לדלות כל פילה הליבוט בתערובת קמח, מתנער עודף. לטבול הליבוט בתערובת ביצה כדי מעיל; לנקז עודף.
מניחים הליבוט בתערובת פקאן, לחיצה קלה על המעיל שני הצדדים של הפילה.
ממיסים 2 כפות חמאה על אש בינונית.
הוסף פילה, בקבוצות, ומבשל 2 דקות בכל צד או עד השחמה קלה, הוספת חמאה נוספת לפי הצורך. מסדרים פילה על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף.
אופים ב 350 במשך 10 דקות או עד שנעשה.
מגישים עם רוטב קרם דיז ' ון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Aalois Lageder Terran Alpina פינו Grigio vigneti delle Dolomiti עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti]()
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה