הליבוט סביצ'ה
הליבוט סביצ'ה יכול להיות רק דרום אמריקה מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 279 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לך פתיתי צ'ילי, פילה הליבוט, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מדהים spoonacular של 90%. הליבוט סביצ'ה, הליבוט סביצ'ה, ו סלט הליבוט סביצ'ה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
בקערה לא תגובתי, מערבבים הליבוט עם בצל, מיץ לימון וחומץ מעיל. מכסים ומקררים במשך 4 עד 6 שעות.
להשליך מרינדה הליבוט ובקערה נקייה לשלב הליבוט ופלפל פעמון.
עבור ההלבשה לשלב מיץ ליים וחומץ אורז ובעוד לטאטא, מוסיפים שמן זית בזרם איטי.
מוסיפים גרידת ליים, עירית, כוסברה, מנטה ופתיתי צ ' ילי. מקפלים בתערובת הליבוט ופלפל פעמון ועונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. כפית לתוך כוסות מרטיני העליון עם נבטים צנון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.