הליבוט סיטקה אפוי
הליבוט סיטקה אפוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 303 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך שמיר עשב, מלח ופלפל טחון, פילה הליבוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: הליבוט סיטקה אפוי, הליבוט אפוי, ו הליבוט אפוי.
הוראות
מחממים את התנור ל 475 מעלות F (245 מעלות C).
משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
עונת ההליבוט עם מלח ופלפל שחור טחון.
מניחים הליבוט בתבנית אפייה משומנת.
מערבבים בצל ירוק, מיונז, שמנת חמוצה, ושמיר בקערה.
מורחים תערובת בצל ירוק באופן שווה על כל חתיכה הליבוט.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהדגים אטומים ופתיתים בקלות עם מזלג, כ -20 דקות.
הסר מהתנור ולתת לעמוד במשך 5 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.