קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות80
מגזין

הליבוט עטוף בירוקים

הליבוט עטוף בירוקים
הליבוט עטוף בירוק נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 252 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פילה הליבוט, מיץ צדפות בבקבוק, קורנפלור, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית נסו הליבוט עטוף בפילו, הליבוט עטוף בתפוחי אדמה, ו הליבוט עטוף רומיין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים שאלוט ושום. לשפשף 1 כפית תערובת שאלוט על כל פילה; כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2
מניחים שאריות תערובת שאלוט, מרק, מיץ, לפת ויין בסיר קטן. מביאים לרתיחה; מבשלים עד מופחת 1 1/4 כוסות (כ 10 דקות). מערבבים חרדל וקורנפלור; מביאים לרתיחה. להפחית את החום; לבשל 1 דקה או עד עבה. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
לפתלפת
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
אדים לפת עלים, מכוסה, 30 שניות או עד נבול. יש לשטוף את עלי הלפת במים קרים, ולנקז היטב. להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
לפתלפת
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
הסר גבעולים; להשליך.
5
מפזרים פילה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
6
מקום 1 פילה במרכז 2 עלי לפת. מקפלים ב 4 צדדים של עלים כדי לכסות פילה, ויוצרים חבילה. חזור על הנוהל עם הפילה הנותרים ועלים. מנות קיטור, צד התפר למטה, מכוסה, 7 דקות או עד הדג נעשה.
מרכיבים שתצטרך
לפתלפת
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
רסס רוטב באופן שווה על המנות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
מקשטים עם פרוסות לימון, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.