הליבוט עטוף עלים ענבים
הליבוט עטוף עלים ענבים נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 87 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 745 קלוריות. אם יש לכם צ'ילי סראנו, מלח כשר, הליבוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחלב קוקוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג חלב קוקוס כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. נסו הליבוט מאודה בעלי ענבים, הליבוט קלוי בעלי ענבים עם ויניגרט לימון, ו הליבוט אפוי עטוף עלי חסה (מתכונים דומים).
הוראות
לפרוס ארבעה גיליונות 12 על 12 אינץ ' של רדיד אלומיניום.
מניחים 1 עלה ענבים גדול במרכז כל פיסת נייר, מלמעלה כל אחד עם פילה הליבוט 1. מסדרים חלק הג ' ינג 'ר, בצל, צ' ילי על גבי כל פילה. מתבלים במלח. כף 3 כפות של חלב קוקוס על כל פילה, ולאחר מכן לעטוף עם עלה ענבים.
מניחים עוד עלה ענבים על גבי, תוחבים בצדדים, כדי ליצור מנה סביב הדגים. לעטוף באופן רופף עם נייר כסף חותם.
אופים במשך 15 דקות (אם מתחילים עם דגים גולמיים, אופים במשך 20 עד 25 דקות).
בינתיים, לבשל את האורז על פי הוראות החבילה.
הסר את מנות הדגים מן הנייר ומגישים עם אורז שעועית ירוקה סלט מלפפון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.