הליבוט עם אשכולית Beurre Blanc
הליבוט עם אשכולית Beurre Blanc נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 478 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. אם יש לך endives בלגי, שאלוט, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו הליבוט בגריל עם טרגון Beurre Blanc, צדפות עם אשכולית ורוד Beurre Blanc עבור # WaunStrong יום רביעי, ו Brioche ו Pesto Crusted הליבוט עם כובעי פורטובלו, ברוקולי, שומר מוקרם ועגבניות מיובשות Beurre Blanc (מתכונים דומים).
הוראות
מגררים דק 1 גרידה כפית אשכולית. לסחוט 1/2 כוס מיץ אשכולית לבנה.
חותכים את הקילוף, כולל כל הדורית הלבנה, מהפירות שנותרו עם סכין חיתוך חדה וחותכים קטעים חופשיים ממברנות. חותכים מספיק מקטעי אשכוליות (השתמש בכל הצבעים) כדי למדוד 1/2 כוס. שמור 1 כוס הנותרים מגזרים שלמים.
מרתיחים מיץ, יין, שאלוט, וחומץ בסיר כבד קטן עד מופחת על 1 כף. להפחית את החום נמוך, להקציף בחמאה 1 חתיכה בכל פעם, הרמת מחום מדי פעם כדי רוטב מגניב והוספת כל פיסת חמאה חדשה לפני הקודם נמס לחלוטין (הרוטב לא חייב לקבל חם מספיק כדי להפריד).
מערבבים באשכוליות קצוצות ומתבלים במלח ופלפל. שמור beurre blanc חם בקערת מתכת להגדיר על סיר של מים חמים.
מחממים תנור ל 250°f. pat hellibut יבש מתבלים עם מלח ופלפל.
חום 1/2 כפות שמן במחבת גדולה לא מקל על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז דגים מטוגנים, בקבוצות במידת הצורך, מתהפך פעם אחת, עד חום זהוב ופשוט מבושל דרך, על 5 דקות בסך הכל.
מעבירים דגים למחבת אפייה רדודה ומתחממים בתנור.
לנגב מחבת נקי וחום הנותרים 1/2 כפות שמן על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז פטריות sauté עם מלח ופלפל לפי הטעם, ערבוב, עד חום זהוב, 5 עד 7 דקות.
להוסיף endives ו sauté, ערבוב, עד העלים קמלים מעט, על 1 דקה. מערבבים במקטעי אשכוליות שלמים שמורים ולהסיר מחום.
מגישים דגים על פני פטריות, עם beurre blanc ו zest.