קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

הליבוט עם אשכולית Beurre Blanc

הליבוט עם אשכולית Beurre Blanc
הליבוט עם אשכולית Beurre Blanc נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 478 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. אם יש לך endives בלגי, שאלוט, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו הליבוט בגריל עם טרגון Beurre Blanc, צדפות עם אשכולית ורוד Beurre Blanc עבור # WaunStrong יום רביעי, ו Brioche ו Pesto Crusted הליבוט עם כובעי פורטובלו, ברוקולי, שומר מוקרם ועגבניות מיובשות Beurre Blanc (מתכונים דומים).

הוראות

1
מגררים דק 1 גרידה כפית אשכולית. לסחוט 1/2 כוס מיץ אשכולית לבנה.
מרכיבים שתצטרך
אשכולית לבנהאשכולית לבנה
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
2
חותכים את הקילוף, כולל כל הדורית הלבנה, מהפירות שנותרו עם סכין חיתוך חדה וחותכים קטעים חופשיים ממברנות. חותכים מספיק מקטעי אשכוליות (השתמש בכל הצבעים) כדי למדוד 1/2 כוס. שמור 1 כוס הנותרים מגזרים שלמים.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מרתיחים מיץ, יין, שאלוט, וחומץ בסיר כבד קטן עד מופחת על 1 כף. להפחית את החום נמוך, להקציף בחמאה 1 חתיכה בכל פעם, הרמת מחום מדי פעם כדי רוטב מגניב והוספת כל פיסת חמאה חדשה לפני הקודם נמס לחלוטין (הרוטב לא חייב לקבל חם מספיק כדי להפריד).
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מערבבים באשכוליות קצוצות ומתבלים במלח ופלפל. שמור beurre blanc חם בקערת מתכת להגדיר על סיר של מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Beurre BlancBeurre Blanc
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
מחממים תנור ל 250°f. pat hellibut יבש מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חום 1/2 כפות שמן במחבת גדולה לא מקל על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז דגים מטוגנים, בקבוצות במידת הצורך, מתהפך פעם אחת, עד חום זהוב ופשוט מבושל דרך, על 5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מעבירים דגים למחבת אפייה רדודה ומתחממים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
לנגב מחבת נקי וחום הנותרים 1/2 כפות שמן על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז פטריות sauté עם מלח ופלפל לפי הטעם, ערבוב, עד חום זהוב, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
להוסיף endives ו sauté, ערבוב, עד העלים קמלים מעט, על 1 דקה. מערבבים במקטעי אשכוליות שלמים שמורים ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
6
מגישים דגים על פני פטריות, עם beurre blanc ו zest.
מרכיבים שתצטרך
Beurre BlancBeurre Blanc
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק